reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Peugeotka36 dzis mam 17tyg1dzien wczoraj aplikacja pokazala mi 18 tydzien. Termin mam 1/2 lipca.
1516604677-f3669dd7a623e832-aaaaaa.png

Dziewczyny znow mam glupie sny. O 4 obudzilam sie bo snilo mi sie ze D mowil ze mnie zdrazdza..... Krecilam sie az w koncu nie wytrzymalam i go obudzilam powiedzialam wszystko co mi sie snilo a na koncu sie pobeczalam. Biedny uspakajal mnie dobre pol godziny. I takim sposobem nie spalismy do 6. A teraz szybko sie zerwalam i lece na badania.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Powiesz co to za aplikacja?

A co do snów, mnie też co jakiś czas męczą i to takie głupoty że nie wiem skąd się to bierze ;(

reklama
Dziewczyny wiem ze mam skonczone 17 a zaczete 18. Zawsze jak ktos pyta w ktorym jestem mowie ten co leci a nie zaczety. Lekarze z reguly licza moj wpisuje np 11/12 .

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry