reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, bo ja już nie myślę i chyba się pogubiłam jak to jest z tymi tygodniami.. ostatnią miesiączkę miałam 30. września. na badania połówkowe mam się zgłosić od 20-22 tyg. wizytę mam 26 lutego. to będzie w czasie? bo nie wiem czy to 22 czy i w tym 22 tygodniu mogę iść. głupie pytanie a mam zagadkę..

Dzień dobry! :)
Ja dziś pierwszy raz przy tym dziecku kupiłam jakieś ubranka :) No jak się okażę, że jednak będzie chłopak to będzie chodził w różowym body ;)

Załączniki

• 27048971_1676050362447269_1451082359_o.jpg
    27048971_1676050362447269_1451082359_o.jpg
    736,5 KB · Wyświetleń: 85
Hej dziewczyny :) Witam się w tym średnim dniu, coś mnie głowa pobolewa od rana, powiem Wam że dość często mnie głowa w ciąży boli, gdzie wcześniej prawie nigdy, ciekawe dlaczego tak? Prawie codziennie chodzę na godzinne spacery więc dotleniona jestem, jem też normalnie więc nie wiem od czego to może być.
A co do ciuszków to też zazdroszczę, ja jeszcze nic nie kupiłam bo krucho z kasą a ZUS jeszcze w ch... gra za przeproszeniem i się na wypłaty nie mogę doczekać no a banków to nie obchodzi i kredyty trzeba spłacać :/ eh szału idzie dostać. Czekam też na paczkę od szwagierki bo dużo ciuszków ma mi przysłać więc zobaczę co tam ma i wtedy będę dokupować to czego brakuje :)
Ja też w piątek TSH robiłam i wyszło mi 2,3 więc chyba może być co nie? A dzisiaj jadę drugi raz się pokłóć żeby drugi raz tą grupę krwi mi pobrali i wyrobili kartę. W razie planowanej cesarki będę już to miała z głowy:) Miłego dnia :*

Ja też mam problemy z bólem głowy.. dlatego wypijam kawkę z mlekiem i o dziwo przechodzi, chyba mam coś z ciśnieniem..

reklama
Do góry