olaaa7
Fanka BB :)
Widzę u Ciebie teraz dwa suwaczkiredavecad, na początku lepiej takie uniwersalne kupować
to ja już nie wiem o co chodzi z tymi moimi suwaczkami![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę u Ciebie teraz dwa suwaczkiredavecad, na początku lepiej takie uniwersalne kupować
to ja już nie wiem o co chodzi z tymi moimi suwaczkami![]()
Ja gdy poznam płeć to i tak będę kupować unisexJakie ślicznościja się zastanawiam czy czasem na też dzidzia psikusa nie zrobi i na połówkowym nie okaże się, że jest dziewczynką
![]()
Mnie też nie piecze, tylko też właśnie upławy...
A pomógł Ci ten macmiror, czy za krótko bierzesz?
![]()
Mnie też nie piecze, tylko też właśnie upławy...
A pomógł Ci ten macmiror, czy za krótko bierzesz?
![]()
Jestem dopiero po dwóch globulkach także się nie wypowiem czy pomaga, czytałam na innym forum że pomaga.![]()
Fajnie[emoji5] Podoba mi sie bardzo. Gdybym nie miala to bym pomyslala o nim[emoji5]Znalazłam jeden sklep internetowy w którym są fajne ceny w zależności od rodzaju fotelika albo 1750zł albo 1850złPóki co myślę, że tak, chyba, że pojawią się jakieś nowości wtedy zobaczymy
![]()
To niektóre już 5 miesiąc zaczynająMi dopiero 4 się zaczął
a brzuch zaczyna od kilku dni twardnieć, aż boli. biore magnez raz dziennie, może to przejściowe ..
Miłego Dnia![]()
Trzymam kciuki za dobry wynik tomografii
A co do nieogarnięcia - chyba o to chodzi, że wiedzą, że nie muszą, i nawet jak facet normalnie jest rozsądny, odpowiedzialny, ogarnięty, itd, to czasem zachowuje się jak dziecko, którego trzeba pilnować żeby zjadło śniadanie...
![]()
Jutro zadzwonię do rejestracji i zapytam czy można przyjść tylko po receptę bez konieczności płacenia za wizytę tym bardziej, że nie ma mojego lekarza bo wylądował w szpitalu.
ja we czwartek mam genetyczne, myślicie, że dowiem się kim jest lokator?
Mnie od kliku dni bolą plecy, jak leże na kanapie nie całkiem wyprostowana tak w okolicach lędźwi, niekiedy aż wstać nie umiem tak boli.
Dzień dobry!
Ja dziś pierwszy raz przy tym dziecku kupiłam jakieś ubrankaNo jak się okażę, że jednak będzie chłopak to będzie chodził w różowym body
![]()
Jejku jakie cudeńka [emoji173] Podziwiam dziewczyny, które jeszcze nic nie kupują, ja bym nie wytrzymała, zawsze przecież można kupić coś neutralnego, w końcu nie wszystkie ciuszki muszą być typowo pod płeć, szczególnie u takich maluszków![]()
Oj wspolczuje. Mam nadzieje, ze szybko przejdzie!my też
Ale dla odmiany zaczynam ten tydzień chorobą... Tzn na szczęście nie mam gorączki (37,2, więc nie jest źle), tylko straszny katar... Ale posmarowałam czoło maścią tygrysią, założyłam opaskę i do łóżka, pewnie prześpię cały dzień - liczę, że wystarczy...
to dobrze, że będzie leżał, szybciej przejdzie![]()
![]()
Tak wygląda na żywo (zdjęcie dziewczyny z grupy na fbFajnie[emoji5] Podoba mi sie bardzo. Gdybym nie miala to bym pomyslala o nim[emoji5]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017