reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No jakoś w weekendy brakuje mi na wszystko czasu :( Nie wiem jak będzie z tą nogą M bo raczej u niego na kopalni to ciężko, żeby tej nogi nie obciążać no ale mam nadzieję, że mu się nie pogorszy.
Co do body to też mi się podoba :) Fajne są neutralne rzeczy, później nie ma problemu żeby dobrać inne ciuszki :) Byłam dziś na dniach otwartych Bebetto i w końcu miałam okazję dokładnie przyjrzeć się naszemu wybranemu póki co wózkowi :) Akurat był idealnie nasz wybrany kolor [emoji7] Piękny jest a na żywo jeszcze bardziej mi się podoba. Żałuję tylko, nie zrobiłam fotki.
O to fajnie, ze Ci sie udalo poogladac na zywo[emoji5] I co? Fajny?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Niby by mógł ale wiadomo jak jest, krzywo patrzą do tego sporo odbije się to na wypłacie, stwierdził, że pójdzie i zobaczy jak będzie, na szczęście bardzo go nie boli, może normalnie chodzić
Jak bym o moim sluchala. Raz byl na l4 jak bostobke zlapal od mlodej, ale to szef sam go wyslal zeby reszty nie pozarazal[emoji6] A tak to nawet z biegunka chodzil i malo sie nie odwodnil.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hej dziewczyny :)
Jakoś nadrobiłam :) Dziś zaliczyłam izbę przyjęć z M bo okazało się, że skręcił staw skokowy :( Powinien oszczędzać nogę przez klika dni ale niestety musi iść do pracy.
U mnie jeszcze siary nie ma. Czekam już z niecierpliwością na jakieś kopniaczki ale dalej nic. Wczoraj w Lidlu dotrwałam komplet 2x body przecenione na 13zl więc żal było nie kupić mimo, tego że był tylko rozmiar 74/80.
Zobacz załącznik 836224
To mój był lepszy. Złamał nogę na 2 tyg przed moim porodem. Na porodówce wyglądaliśmy jak dwie kaleki. Ja z brzuchem i bólami a on z kulami :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja tez mam po corce, ale zostaly mi typowo dziewczece. Wszystkie neutralne oddelismy znajomym, ktorym urodzil sie synek[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Najwyżej po domu wykorzystasz jak będzie chłopczyk :) a co.. Moja koleżanka ubierają synka w różowe rajstopki po domku i zimą pod spodnie i tak nikt nie widzi :)

reklama
Do góry