reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No ciezko sie oprzec[emoji3] Ktory wzuelas?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
1516380033-6213c53809422495-aaaaaa.jpeg

Oliwia wybrala....powiedziala ze pasuje dla obu plci.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Widze ze twoj ma taka pasje jak moj....wedki. Non stop cos zamawia co doprowadza mnie do szalu

Noo mój uwielbia :) najwięcej kasy idzie wiosna i latem jak sezon w pelni

f2w39n7303c24ozn.png
Skad ja to znam.....moj kompletuje zima bo tanszy sprzet jest , ma tyle rzeczy w planach ze szok.....

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, chyba już mi pisałaś bo teraz mi się przypomniało po przeczytaniu ale tutaj dużo się pisze ze juz wszystko mi się miesza :)
To trzyma kciuki za ta szyjke i pamiętaj napisać czy się nic nie zmieniło po badaniu bo ja mam problem z Szyjka dlatego tak dopytuje :)
Trzymam kciuki by wytrzymała [emoji110][emoji110]
Najważniejsze by te nasze szyjki wytrzymały tak długo by maluszki były zdrowe. Mogą mnie zaszyc, zakneblowac cokolwiek [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Jesli moge spytac, co bylo powodem tylu poronień? Samoistne z niewiadomych przyczyn ?
Mamy problemy z immunologia i jak się okazalo hipoandrogenizm . Wyniki jak Przy PCOS tylko u mnie szaleje kora nadnerczy. Zdiagnozowal mnie i pomógł młodziutki lekarz Dr Krzysztof Pogoda . To jemu zawdzięczam moje dwa maleństwa. [emoji16]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja tak teraz z innej beczki. Macie może takie poduszki dla kobiet w ciąży? Ja planuje zakup ale masa tego jest i różne rodzaje kształtu... nie wiem która najlepsza, może doradzicie cos?:)

reklama
Właśnie do mnie dzwonili z rejestracji od mojego gina, że muszą przesunąć wizytę z 6go na 8go lutego bo mój lekarz jest w szpitalu i w zastępstwie będzie inny lekarz :( Kurcze mam nadzieję, że szybko wróci, ale to, że już przesuwają wizyty z 3 tygodniowym wyprzedzeniem nie nastraja mnie pozytywnie.

Do góry