reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Robisz jakieś ćwiczenia? Bo obawiam się, że może być coraz gorzej.
Nie, ale to zazwyczaj się pojawia jak dźwigam za dużo a akurat tego dnia sprzątałam... No nic będę obserwować

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Oj jeśli chodzi o bóle kręgosłupa to mi to chyba malec się nieźle rozciąga... Dwa dni temu szłam po czworakach do WC... Tak bolały mnie plecy.. I mówię serio.. Albo mam jakiś ucisk... Bo zawsze miałam problemy z kręgosłupem

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja tez wlasnie mam problemy z kregoslupem i od dwoch dni tak mnie bola zebra po jednej stronie, ze nie moge sobie znalezc dobrej pozycji[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja tez wlasnie mam problemy z kregoslupem i od dwoch dni tak mnie bola zebra po jednej stronie, ze nie moge sobie znalezc dobrej pozycji[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ojej biedna... :( u mnie w miarę ok, staram się oszczędzać..

Znów czułam maluszka [emoji173] łiiii

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja mialam wlasnie takie bole krzyzowe, ze sie ruszyc nie moglam. Nie bylam w stanie sama zmienic pozycji. Nie wiem co bym zrobila bez meza.
Mysle, ze duze znaczenie mialy tu wlasnie te bole krzyzowe i koniecznosc przyspieszania porodu( oksytocyna, masarz szyjki). Urodzilam w 4 godziny corke 4200g. Bylo bardzo intensywnie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ooo to duża byla

f2w39n7303c24ozn.png

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A nie myslalas o cw. Na kregoslup dla kobiet w ciazy . podobno pomagaja.
Haha, co kto woli [emoji6] Ale od jakosci porodu chyba tez wiele zalezy, bo ja u dentysty nigdy nie bralam znieczulenia, depilatorem depiluje pachy i bikini i wiele innych boli znosze, a tu myslalam, ze nie dam rady[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jej podziwiam ja zawsze znieczulenie biore u stomatologa. Ale depilatorem jade tak jak ty.
Dzisiaj znowu ja sie martwie, boli mnie kregoslup jak na miesiaczke i pobolewa brzuch, jak zle siegne po picie lub zle siade to mnie kluje.. Nie wirm czy to normalne. :(
W ktorym jestes tyg? Ja do 15 mialam takie bole brzucha a najbardziej przy kichnieciu czy kaszlu ale ja po cc.
Ja lubialam palić :) w domu dużo nie palilam, nigdy przed dziećmi. Jak ich uspilam to miałam taki czas dla siebie, piwko czy winko i jeden papieros w kotlowni. Uwielbiałam to i na pewno jeszcze za tym zatesknie :)
Ja tak samo..... Lubilam palic....az mi teraz tego brakuje a 1 zapalilam w wieku 21 lat. I teraz sobie pluje ze wogole zaczelam.
Ja zawsze z facetem na urodziny " dajemy sobie"( fajnie to brzmi bo konto wspólne) 200 zł na urodziny [emoji39] on ma w lutym a ja w marcu [emoji16] on sobie zawsze jakiś kolowrotek lub wędkę kupuje a ja sobie zazyczylam w tym roku usg 4D na urodziny [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png
Widze ze twoj ma taka pasje jak moj....wedki. Non stop cos zamawia co doprowadza mnie do szalu.
Co do papierosów, to przed pierwszą ciążą paliłam, rzuciłam i myślałam, że już nie będę. Poszłam na studia, wszyscy palili to i ja zaczęłam. Przed druga ciążą rzuciłam, poszłam po urodzeniu na studia magisterskie, wszyscy palili to i ja znowu zaczęłam ;) teraz mi się niekiedy sni, ze pale, ale jak pomyśle o papierosach to mam odruch wymiotny.
Ale w ciazy nie palisz?

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj jeśli chodzi o bóle kręgosłupa to mi to chyba malec się nieźle rozciąga... Dwa dni temu szłam po czworakach do WC... Tak bolały mnie plecy.. I mówię serio.. Albo mam jakiś ucisk... Bo zawsze miałam problemy z kręgosłupem

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja jak trochę ponoszę zakupy i pospaceruje, porobię coś w domu i się położę to po 10minutach na kolanach z łóżka schodze bo ból krzyża jest okropny... A jak juz się z lozka wyczlapie to 5minut się prostuje [emoji39] a śpię pod sciana więc nie omijam mojego przeraża tylko czolgam się w nogi i tamtędy wychodzę [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry