Nie, ale to zazwyczaj się pojawia jak dźwigam za dużo a akurat tego dnia sprzątałam... No nic będę obserwowaćRobisz jakieś ćwiczenia? Bo obawiam się, że może być coraz gorzej.
![p19u3e3k9w4jmjap.png](https://www.suwaczki.com/tickers/p19u3e3k9w4jmjap.png)
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, ale to zazwyczaj się pojawia jak dźwigam za dużo a akurat tego dnia sprzątałam... No nic będę obserwowaćRobisz jakieś ćwiczenia? Bo obawiam się, że może być coraz gorzej.
Ja tez wlasnie mam problemy z kregoslupem i od dwoch dni tak mnie bola zebra po jednej stronie, ze nie moge sobie znalezc dobrej pozycji[emoji53]Oj jeśli chodzi o bóle kręgosłupa to mi to chyba malec się nieźle rozciąga... Dwa dni temu szłam po czworakach do WC... Tak bolały mnie plecy.. I mówię serio.. Albo mam jakiś ucisk... Bo zawsze miałam problemy z kręgosłupem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Ojej biedna...Ja tez wlasnie mam problemy z kregoslupem i od dwoch dni tak mnie bola zebra po jednej stronie, ze nie moge sobie znalezc dobrej pozycji[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Za dentystę? No tanio nie było bo 5 tys. zapłaciłam ale miałam 13 zębów do robienia (zwykłe plomby bez kanałówek i rwania) no i usunięcie kamienia. Ogólnie jak ktoś się boi to polecam w narkozie bardzo, super sprawaSuper pomysl ! Ile placilas za taka akcje ? Mojemu bratu by sie przydaloto czeka Cie cc
![]()
Ooo to duża bylaJa mialam wlasnie takie bole krzyzowe, ze sie ruszyc nie moglam. Nie bylam w stanie sama zmienic pozycji. Nie wiem co bym zrobila bez meza.
Mysle, ze duze znaczenie mialy tu wlasnie te bole krzyzowe i koniecznosc przyspieszania porodu( oksytocyna, masarz szyjki). Urodzilam w 4 godziny corke 4200g. Bylo bardzo intensywnie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Oszczedzaj sie i leniuchuj ule sie da. Teraz twoje zdrowie i dzidzi jest najwazniejsze.Ojej biedna...u mnie w miarę ok, staram się oszczędzać..
Znów czułam maluszka [emoji173] łiiii
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
W ciąży dolega nam wiele boli, których nigdy wcześniej nie czulysmy... Zmiany w nas zachodza, różne narządy się przesuwająDzisiaj znowu ja sie martwie, boli mnie kregoslup jak na miesiaczke i pobolewa brzuch, jak zle siegne po picie lub zle siade to mnie kluje.. Nie wirm czy to normalne.![]()
A nie myslalas o cw. Na kregoslup dla kobiet w ciazy . podobno pomagaja.Ja tez wlasnie mam problemy z kregoslupem i od dwoch dni tak mnie bola zebra po jednej stronie, ze nie moge sobie znalezc dobrej pozycji[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jej podziwiam ja zawsze znieczulenie biore u stomatologa. Ale depilatorem jade tak jak ty.Haha, co kto woli [emoji6] Ale od jakosci porodu chyba tez wiele zalezy, bo ja u dentysty nigdy nie bralam znieczulenia, depilatorem depiluje pachy i bikini i wiele innych boli znosze, a tu myslalam, ze nie dam rady[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
W ktorym jestes tyg? Ja do 15 mialam takie bole brzucha a najbardziej przy kichnieciu czy kaszlu ale ja po cc.Dzisiaj znowu ja sie martwie, boli mnie kregoslup jak na miesiaczke i pobolewa brzuch, jak zle siegne po picie lub zle siade to mnie kluje.. Nie wirm czy to normalne.![]()
Ja tak samo..... Lubilam palic....az mi teraz tego brakuje a 1 zapalilam w wieku 21 lat. I teraz sobie pluje ze wogole zaczelam.Ja lubialam palićw domu dużo nie palilam, nigdy przed dziećmi. Jak ich uspilam to miałam taki czas dla siebie, piwko czy winko i jeden papieros w kotlowni. Uwielbiałam to i na pewno jeszcze za tym zatesknie
![]()
Widze ze twoj ma taka pasje jak moj....wedki. Non stop cos zamawia co doprowadza mnie do szalu.Ja zawsze z facetem na urodziny " dajemy sobie"( fajnie to brzmi bo konto wspólne) 200 zł na urodziny [emoji39] on ma w lutym a ja w marcu [emoji16] on sobie zawsze jakiś kolowrotek lub wędkę kupuje a ja sobie zazyczylam w tym roku usg 4D na urodziny [emoji39]
![]()
Ale w ciazy nie palisz?Co do papierosów, to przed pierwszą ciążą paliłam, rzuciłam i myślałam, że już nie będę. Poszłam na studia, wszyscy palili to i ja zaczęłam. Przed druga ciążą rzuciłam, poszłam po urodzeniu na studia magisterskie, wszyscy palili to i ja znowu zaczęłamteraz mi się niekiedy sni, ze pale, ale jak pomyśle o papierosach to mam odruch wymiotny.
Ja jak trochę ponoszę zakupy i pospaceruje, porobię coś w domu i się położę to po 10minutach na kolanach z łóżka schodze bo ból krzyża jest okropny... A jak juz się z lozka wyczlapie to 5minut się prostuje [emoji39] a śpię pod sciana więc nie omijam mojego przeraża tylko czolgam się w nogi i tamtędy wychodzę [emoji39]Oj jeśli chodzi o bóle kręgosłupa to mi to chyba malec się nieźle rozciąga... Dwa dni temu szłam po czworakach do WC... Tak bolały mnie plecy.. I mówię serio.. Albo mam jakiś ucisk... Bo zawsze miałam problemy z kręgosłupem
![]()
27.06.17 Anastazja [*]