Jola92
Fanka BB :)
Ale przecież szyjkę pod względem skracania ocenia się najwcześneij w 16 tygodniuA co jesli by sie skracala ? Co by w tym tygodniu mogli pomoz lekarze ? Mnie jedna doktorka zle zdiagnozowala i lezalam kilka dni, powiedziala, ze mam za krotką. A w szpitalu zajal sie moj lekarz prowadzacy i przed wigilia w stanie idealnym wypisal do domu![]()
I warto pamietam, że palenie rodziców zwiększa ryzyko śmierci łózeczkowej! Ja przed ciążą paliłam. Mega stresująca praca więc srednio co godzina można było mnie spotkac w palarni. Teraz oczywiście nie palę i mam nadzieję, że do tego nie wróceNo ja tez jestem tego zdania. Jakos glupio mi tak isc z dzieckiem i palic. A potrafia takie na placu zabaw siedziec z fajka.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Poronienia we wczesnym tygodniu są powodowane... no właśnie niewiadomo czym. Cały czas trwają badania. Zazwyczaj jest tak, że dochodzi do poronienia bo natura wiedziała, że zarodek się nie rozwinie a jesli jednak sie rozwinie to będzie obarczony ciężkimi wadami. Ale że skracająca szyjka powoduje poronienie we wczesnym tygodniu ? pierwsze słysze... Tym bardziej że tą szyjkę zaczyna się badać pod tym względem między 16 a 20 tygodniem. No chyba, że kobieta ma takie przeboje w wywiadzie ginekologicznymAlbo poronienie we wczesnym tygodniu, tyle wiem. Ale w jaki sposob sie to leczy.
Ja też mam straszne bóle, szczególnie odcinka krzyżowego. U mnie jest to spowodowane wypadkiem samochodowym ale też tyłozgieciem. Ale teraz ta macica się prostuje i fatycznie boli mniejMyślę że nic mi nie będzie.. Po prostu nie mogę nadwyrężać kręgosłupa, dźwigać bo od razu mnie boli, ale tak miałam zawsze... Także w sumie to nic nowego
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ale się obkupiłam! W C&A, smyku i auchanie