reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A jak to jest w ogóle z tą położną? Czy ona musi pracować w danym szpitalu? Bo trochę mnie zastanawia czy szpital pozwala takiej położnej z zewnątrz być przy porodzie w swoim szpitalu.

Ja nawet nie wiem gdzie szukac takiej poloznej, i ciekawa jestem opini porodu w kieleckim szpitalu. Jeszcze mam troszke czasu na wybor poloznej i miejsca ale juz glupieje jak mysle o porodzie..

reklama
A to nie jest tak, że dzidziuś mógł się trochę przemieścić i już nie jest z lewej strony? Mnie właśnie kłuje od wczoraj z lewej, nie jakoś mocno ale jednak czuć.
Mnie to tak minutę kulo bez przerwy więc raczej nie bo gdyby to było Malenstwo to by było delikatniejsze... I czułabym jakieś zmiany... Smyrania, pukania a nie jak by mi ktoś ołówek wbijał [emoji16][emoji16] ale podejrzewam, że to jelita :) raz czułam Malucha całkiem przypadkiem (widocznie był w idealnym, czułym miejscu bo od tamtego razu nie czułam a to było za wcześnie na ruchy jak na pierwsza ciaze) a to nie było to

f2w39n7303c24ozn.png

klaudia ja jade rodzić do gliwic do szpitala tam mam mozliwosc wykupienia od nich polożnej 700,00 zl jade tam w 5 mieisiacu ogladam szptal, jest rozmowa z ordynatorem lekarzami i wybieram konkretna polozna i od tego momenntu ona jest ze mna w kontakcie, ja akurat wiem ktora wybrac bo moja kolezanka mi polecila tez tam rodzila no i ona jest ze mna tez od momentu przyjecia na oddzial caly porod dodatkowo moge sobie wykupic po porodzie pokoj z lazienką 250,00 w cenie sa masaze po porodzie przez caly pobyt, pani od laktacji calosc 1000,00 zl wiec nie jest to jakis wielki wydatek a spokoj i poczucie bazpeiczenstwa bezcenne
przy corce rodzilam w innym szpitalu 8 lat temu to koszt byl 300 zl ale ona wtedy przyjezdzala do mnie na sam porod

Super opcja, Ciekaer czy blizej mnie w szpitalu jest taka mozliwosc ;) bo do gliwic mam spory kawalek

Ola ja czuje to pukanie cały czas z prawej Str na dole tak jak leżał mały od początku a dwoją droga ciekawe od którego tyg dziecko się przemieszcza bardziej na srodek

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No właśnie też jestem ciekawa bo to dziwne jest trochę... Nie znam się i zastanawiam czy to jest tak, że dziecko razem z macica jest z lewej strony brzucha? Bo ja np mam wszystko z lewej... Owulacja z lewego jajnika, łożysko z lewej strony macicy i dziecko też z lewej

f2w39n7303c24ozn.png

No właśnie też jestem ciekawa bo to dziwne jest trochę... Nie znam się i zastanawiam czy to jest tak, że dziecko razem z macica jest z lewej strony brzucha? Bo ja np mam wszystko z lewej... Owulacja z lewego jajnika, łożysko z lewej strony macicy i dziecko też z lewej

f2w39n7303c24ozn.png
Ja nie mam pojęcia z której strony jest łożysko, dziecko i cała reszta, nie pytałam o to. Lekarz tylko wspominał, że łożysko jest ładnie wysoko, tyle wiem.

reklama
Do góry