reklama
Karla88
Fanka BB :)
Taki porod to marzenie ❤
ale to zasluga poloznej ja mialam swoja prywatna ona mi wszystko mowila uspokajała pomagała dlatego teraz tez sobie wykupie czułam sie bardzo bezpiecznie i chyba dlatego
SzczęśliwaCiężarna
Kluje cie z przodu czy z tylu? Pijesz duzo? Bo moze to nerka sie odzywa,oby nie ja przez to kilkakrotnie przechodzilam i bol nie do wytrzymania gorszy niz bol zeba
SzczęśliwaCiężarna
Nie umiem odpisywać na wiadomość do siebie gdy jest grupowa [emoji39] ale bolało mnie z przodu tak z minutę, ale to chyba jelitaKluje cie z przodu czy z tylu? Pijesz duzo? Bo moze to nerka sie odzywa,oby nie ja przez to kilkakrotnie przechodzilam i bol nie do wytrzymania gorszy niz bol zeba
G
gosc12
Gość
ale to zasluga poloznej ja mialam swoja prywatna ona mi wszystko mowila uspokajała pomagała dlatego teraz tez sobie wykupie czułam sie bardzo bezpiecznie i chyba dlatego
Jaki koszt takiej prywatnej poloznej ? Zanim ja wykupie bede musiala jeszcze pomyslec czy rodzic w swojrj miejscowosci czy w kielcach .
olaaa7
A jak to jest w ogóle z tą położną? Czy ona musi pracować w danym szpitalu? Bo trochę mnie zastanawia czy szpital pozwala takiej położnej z zewnątrz być przy porodzie w swoim szpitalu.ale to zasluga poloznej ja mialam swoja prywatna ona mi wszystko mowila uspokajała pomagała dlatego teraz tez sobie wykupie czułam sie bardzo bezpiecznie i chyba dlatego
Karla88
klaudia ja jade rodzić do gliwic do szpitala tam mam mozliwosc wykupienia od nich polożnej 700,00 zl jade tam w 5 mieisiacu ogladam szptal, jest rozmowa z ordynatorem lekarzami i wybieram konkretna polozna i od tego momenntu ona jest ze mna w kontakcie, ja akurat wiem ktora wybrac bo moja kolezanka mi polecila tez tam rodzila no i ona jest ze mna tez od momentu przyjecia na oddzial caly porod dodatkowo moge sobie wykupic po porodzie pokoj z lazienką 250,00 w cenie sa masaze po porodzie przez caly pobyt, pani od laktacji calosc 1000,00 zl wiec nie jest to jakis wielki wydatek a spokoj i poczucie bazpeiczenstwa bezcenneJaki koszt takiej prywatnej poloznej ? Zanim ja wykupie bede musiala jeszcze pomyslec czy rodzic w swojrj miejscowosci czy w kielcach .
przy corce rodzilam w innym szpitalu 8 lat temu to koszt byl 300 zl ale ona wtedy przyjezdzala do mnie na sam porod
Karla88
A jak to jest w ogóle z tą położną? Czy ona musi pracować w danym szpitalu? Bo trochę mnie zastanawia czy szpital pozwala takiej położnej z zewnątrz być przy porodzie w swoim szpitalu.
w gliwicach mają swoje polozne ktore mozna od nich wykupic
w poprzedniej ciazy polozna pracowala w moim szpitalu wiec sie z nia dogadalam
reklama
Karla88
Podziel się: