reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny w kwietniu idę na wesele i już się zastanawiam.... Chciałabym długą suknie bez jakiegoś dekoltu.. Coś takiego jak na zdjęciu tylko błękitna albo pudrowy róż :) co myślicie?? Będę pewnie ją szyła...
1516361245-86ca594439438d31-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Cudna [emoji7] Ja zastanawiam się co najlepiej ubrać na chrzciny i ślub cywilny, takie 2w1 :D Planujemy w sierpniu o ile wszystko ogarniemy :) Jak nie to wrzesień :)

reklama
Cześć dziewczyny, ale u mnie była ciężka noc obudziłam się po 4 nad ranem i dziękuję bardzo miałam już po spaniu :( przysnęłam coś jeszcze koło 7 ale zaraz musiałam wstawać bo jechałam na krew zrobić TSH i grupę krwi, niby mam karteczkę z grupą ale chcę zrobić to podwójne badanie żeby wydali mi tą kartę z grupą, niby teraz jest to potrzebne do planowanych cesarek. No więc jak się obudziłam o tej 4 to się kręciłam do po 5 i w końcu wzięłam komórkę do ręki i zaczęłam sobie czytać o porodzie naturalnym i o połogu i depresji poporodowej i tak mnie nastraszyli że o spaniu już w ogóle nie było mowy. Serio coraz bardziej się zastanawiam nad CC :O

Ja tez bym wolala cesarke, bo boje sie porodu. Ale z drugiej strony zaraz po urodzeniu trzeba byc na chodzie a po cc ciezko. :/

Ja tez bym wolala cesarke, bo boje sie porodu. Ale z drugiej strony zaraz po urodzeniu trzeba byc na chodzie a po cc ciezko. :/
Ja tam nie wiem w sumie co bym wolała, niby porób naturalny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym to super sprawa, więc jeśli nie będzie przeciwwskazań do porodu siłami natury to znieczulenie chcę na pewno :p

Ja też myślę ze raczej naturalny ale wiadomo roznie bywa... dziewczyny mnie boli posladek bardzo często miala tak ktoras z Was?:/

Cudna [emoji7] Ja zastanawiam się co najlepiej ubrać na chrzciny i ślub cywilny, takie 2w1 :D Planujemy w sierpniu o ile wszystko ogarniemy :) Jak nie to wrzesień :)

Super :) 2w1 :) My planujrmy chrzest dopiero na grudzien, miedzy swietami :p małe bedzie mialo pol roczku wiec o wiele latwiej :p na internecie jest duzo ladnych sukienek, ale lepiej wejsc do sklepu, dotknac przymierzyc :)

Jestem po jednej cesarce, i powiem że długo dochodzi się do siebie. Brzuch bardzo boli. Jak to po operacji. Nie miałam planowanego cc tylko nie dałam rady urodzić córki, która miała 62cm :D tym razem też będę mieć na pewno długie dziecko i też pewnie będzie cc. O naturalnym, tzn siłami natury nic nie powiem bo nie wiem :)

Ja tam nie wiem w sumie co bym wolała, niby porób naturalny ze znieczuleniem zewnątrzoponowym to super sprawa, więc jeśli nie będzie przeciwwskazań do porodu siłami natury to znieczulenie chcę na pewno :p

Zs znieczulenie trzeba zaplacic wczesniej i wczesniej powiedziec, ze by sie chcialo tak ?

reklama
Dziewczyny w kwietniu idę na wesele i już się zastanawiam.... Chciałabym długą suknie bez jakiegoś dekoltu.. Coś takiego jak na zdjęciu tylko błękitna albo pudrowy róż :) co myślicie?? Będę pewnie ją szyła...
1516361245-86ca594439438d31-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Będziesz pięknie wyglądać :*

Do góry