reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A czy ja wiem czy tajska, niby norweska :p Jest bardzo dobra, polecam :) Tylko tym razem zamiast tych dużych surowych krewetek dam małe koktajlowe :)

Aaaa myślałam ze z mleczkiem kokosowym i pasta curry.

@Nonkatoja wrzucam kocyki, jak obiecałam:
1516360941-a3b15445aabf9784-aaaaaa.jpeg
1516360946-3f2a6e11b87f9cb6-aaaaaa.jpeg

No i patrzę ze chyba coś mam z tymi gwiazdkami, zdjęcia robione na narzucie synka [emoji23]... [emoji848][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Co dzisiaj robicie na obiad? :D Wczoraj upichciałam zupkę na dzisiejszy obiad, najlepsze, że dziś wcale nie mam na nią ochoty :-D Zdjęcie nie moje niestety bo wieczorem już nie chciało mi się fotki robić [emoji14]
Link do: Norweska zupa rybna z łososiem i krewetkami
Zobacz załącznik 835941
Udusić cie??? Ja uwielbiam takie i też chcę!!! Proszę o paczkę, miska w folię bąbelkową i wysłać na Wrocław :D

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Udusić cie??? Ja uwielbiam takie i też chcę!!! Proszę o paczkę, miska w folię bąbelkową i wysłać na Wrocław :D

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]

Pisała ze wcale nie ma na nią ochoty, to może nam w sumie wysłać [emoji12]

Cześć dziewczyny, ale u mnie była ciężka noc obudziłam się po 4 nad ranem i dziękuję bardzo miałam już po spaniu :( przysnęłam coś jeszcze koło 7 ale zaraz musiałam wstawać bo jechałam na krew zrobić TSH i grupę krwi, niby mam karteczkę z grupą ale chcę zrobić to podwójne badanie żeby wydali mi tą kartę z grupą, niby teraz jest to potrzebne do planowanych cesarek. No więc jak się obudziłam o tej 4 to się kręciłam do po 5 i w końcu wzięłam komórkę do ręki i zaczęłam sobie czytać o porodzie naturalnym i o połogu i depresji poporodowej i tak mnie nastraszyli że o spaniu już w ogóle nie było mowy. Serio coraz bardziej się zastanawiam nad CC :O

Jem to na co mam ochote, mama mi prawi kazania, ze nie daje dziecku witamin. Ani soku z burakow ani z marchewki itp. Ale chyba nie musze wmuszac w siebie czegos czego nie lubie i nie przelkne ? Raz mam brzuch raz nie mam, moze zacznie sir wszystko normowac bo nawet piersi stanely w miejscu :(
Mam takie samo podejście. Jem to na co mam ochotę.
No jasne,że nie musisz czegoś na siłę jeść. Np ja nie przełknę jogurtu. Ale powoli wraca mi apetyt. Więc jeszcze przyjdzie czas na Ciebie i będziesz wszystko jadła. ;) I tak jak dziewczyny pisały wagą się nie przejmuj. Dopiero w bardziej zaawansowanej ciąży się przybywa więcej a i dziecko wtedy więcej potrzebuje. Ja dopiero 2kg przybralam i brzucha lekko zaokrąglony.

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Haha :D To się naraziłam kobiecie ciężarnej :D
A i jeszcze 2 ręczniki i śliniaczek [emoji173]️:
1516360984-ad992a7e5226b429-aaaaaa.jpeg

Ale wszystko piękne [emoji7] Ja też lubię gwiazdki :p

reklama
Do góry