reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Super by byłoMy tez planujemy iść za ciosem Ja wgl bardzo chciałam blizniaki, bo raz na zwolnieniu, raz na macierzynskim i potem można znowu karierę rozwijać, ale że w Ł mi do brzuszka wsadził jedną dzidzię to teraz trzeba kombinować Jak się bedziemy dobrze czuć i wgl ogarniać to też myślimy zeby zacząć starania w grudniu Może sie znowu spotkamy na forum
G
gosc12
Gość
Dziewczyny czy kupowałyście może takie spodnie? Fajnie wyglądają i to zawsze jakieś urozmaicenie między legginsami a jeansami. Ciekawe jak na żywo się sprawują
Link do: SPODNIE ciążowe dresowe LENA kokarda rozm XL
Na pewno wygodne, ale ja bym sie zle czula, nie lubie takich wiszacych
olaaa7
Ja mam póki co tylko legginsy i właśnie szukam teraz czegoś innegoNa pewno wygodne, ale ja bym sie zle czula, nie lubie takich wiszacych
G
gosc12
Gość
Ja też już marzę o wiośnie i lecie, żeby być więcej na powietrzu bo teraz to normalnie mi się nie chce nigdzie wychodzić.
A ja w dodatku zazdroszcze tym ktore mieszkaja w domu, nie w bloku. W pizamie na sniadanie mozna wyjsc na powietrze. A tu trzeba sie ubierac, wychodzic.. Pozatym mozna siedziec wtedy caly dzien na hamaczku przed domem i nikt Ci nic nie powie
Jakbyś takie zamówiła to daj znać jakie są tylko na to na pewno s muszę miećJa mam póki co tylko legginsy i właśnie szukam teraz czegoś innego
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
olaaa7
Prawda, chociaż rzadko zdarzało mi się wychodzić na taras w piżamie ale kto wie jak będzie teraz. Ja to od wiosny do późnego lata spędzam całe dnie na podwórku, uwielbiam [emoji7]A ja w dodatku zazdroszcze tym ktore mieszkaja w domu, nie w bloku. W pizamie na sniadanie mozna wyjsc na powietrze. A tu trzeba sie ubierac, wychodzic.. Pozatym mozna siedziec wtedy caly dzien na hamaczku przed domem i nikt Ci nic nie powie
reklama
olaaa7
No właśnie się zastanawiam jaki rozmiar powinnam kupićJakbyś takie zamówiła to daj znać jakie są tylko na to na pewno s muszę mieć
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podziel się: