reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Heloł! U Nas w nocy strasznie wiało, a że dookoła cały czas sie osiedle rozrasta to słyszałam jakieś folie szarpane przez wiatr albo styropian pchany przez chodnik. Co do wagi, zważyłam się dziś i przytyłam 300 gram :D za 2 dni zacznę 17 tydzień wiec sie cieszę :) Caly czas mam nadzieję, że przytyję max 9 kg.... Jade dzis do ikea pooglądac i dotykać łóżeczka żeby miec już coś wybrane i móc zacząc projekt pokoju :) Obok jest SMYK także aż się boje :D Miłego dnia! :)

reklama
Marika możesz czuć już ja przy Marcelinie czułam w 19 a teraz już od 15 tyg tez mi synuś stuka szczególnie jak zjem coś słodkiego

16udyx8di9hvrs5t.png
Dziewczyny czyli ja skoro to pierwsza ciąża to mogę się spodziewać pierwszych puknięć koło 18tc dopiero?

Jestem szczupła i może też dlatego czuje szybko :) mi już w 10t robiła usg przez brzuch i było pięknie wszystko widać :) mam nadzieję że to dzidzi bo od razu mi się humor poprawił :) a to mocniejsze stuknięcie to nawet Michał poczuł o dziwo, to jakieś czalenstwo było hehe, ale może być tak że będę miała duże dziecko bo mój był duży jak się rodził [emoji14] ciekawe czy dziś coś będę czuła :)

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
U mnie mocniejsze stukniecie też Łukasz poczuł i teraz mówi że przybił pierwszą piątkę z groszkiem :) Gratuluje! :)

Na pewno jest dobrze :)

Dzięki :*

Ola, dlatego ja chcę te comiesięczne zdjęcia robić w formie polaroidow, instaxem, żeby mieć komplet :) z takich cotygodniowych to możesz potem złożyć fajną animację :tak:

Heloł! U Nas w nocy strasznie wiało, a że dookoła cały czas sie osiedle rozrasta to słyszałam jakieś folie szarpane przez wiatr albo styropian pchany przez chodnik. Co do wagi, zważyłam się dziś i przytyłam 300 gram :D za 2 dni zacznę 17 tydzień wiec sie cieszę :) Caly czas mam nadzieję, że przytyję max 9 kg.... Jade dzis do ikea pooglądac i dotykać łóżeczka żeby miec już coś wybrane i móc zacząc projekt pokoju :) Obok jest SMYK także aż się boje :D Miłego dnia! :)

Oho! To niech oni się boją :-D:-D Ciekawe kiedy kończą się u nich przeceny... ja liczę na newsy co do płci w nastepnym tyg, wiec nie wykup wszystkiego...!

Haha to bądź twarda :D albo i nie i zaszalej :D A co sobie będziesz żałować :p Te łóżeczka z Ikei są fajne, też mi się podobają :) Tylko my chcemy kupić tańsze bo nie wiemy czy w grudniu nie zaczniemy starać się o drugiego Szkraba, więc nie będzie nam potrzebne łóżeczko przerabiane na tapczanik tylko jakieś piętrowe z czasem :)

Dzięki :*

Ola, dlatego ja chcę te comiesięczne zdjęcia robić w formie polaroidow, instaxem, żeby mieć komplet :) z takich cotygodniowych to możesz potem złożyć fajną animację :tak:

Oho! To niech oni się boją :-D:-D Ciekawe kiedy kończą się u nich przeceny... ja liczę na newsy co do płci w nastepnym tyg, wiec nie wykup wszystkiego...!
W sumie racja :) Nie pomyślałam, żeby zrobić taki kolaż ze zdjęć :) Zobaczę po porodzie jak te zdjęcia będą się prezentowały i może coś takiego zrobię :)

reklama
Haha to bądź twarda :D albo i nie i zaszalej :D A co sobie będziesz żałować :p Te łóżeczka z Ikei są fajne, też mi się podobają :) Tylko my chcemy kupić tańsze bo nie wiemy czy w grudniu nie zaczniemy starać się o drugiego Szkraba, więc nie będzie nam potrzebne łóżeczko przerabiane na tapczanik tylko jakieś piętrowe z czasem :)
My tez planujemy iść za ciosem:D Ja wgl bardzo chciałam blizniaki, bo raz na zwolnieniu, raz na macierzynskim i potem można znowu karierę rozwijać, ale że w Ł mi do brzuszka wsadził jedną dzidzię to teraz trzeba kombinować :D Jak się bedziemy dobrze czuć i wgl ogarniać to też myślimy zeby zacząć starania w grudniu :) Może sie znowu spotkamy na forum :D

Do góry