reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja 100zl za wizytę plus usg :) ale miasto mniejsze to i ceny nizsze

f2w39n7303c24ozn.png

Racja, o tym nie pomyslalam :p

reklama
Haha niestety :( zima trwa najdluzej w calym roku :( ani na spacer nie chce sie wychodzic, a jak by bylo cieplutko to usiasc na lawce w cieniu.. Oo nie moge sie doczekac :p
Oj tak albo na balkonie albo w parku ptaków posluchac ... Choć najpiękniej śpiewają wiosną ... Marzec/kwiecień gdy szłam o 5:20 do pracy na 6 (szłam pol h) to słuchałam... I cieple słoneczko...

f2w39n7303c24ozn.png

@olaaa7 hmmm co u mnie :) jakoś leci, ciagle z tyłu głowy mam strach ale staram się to zdusić :) jutro idę zrobić coś dla siebie -rzęski, w końcu mama to chce być ładna :) napisałam wierszyk dla dziadków od wnusia tak mnie jakoś naszło :) kurde jestem dziś 15+4 a ciąża starsza o 5 dni więc wyszłoby 16+2.. Czy to możliwe żebym czuła już ruchy dość wyraźnie??? W ciągu dnia nic a nic ale wieczorem jak położę się na wznak i uspokoje to zaczynam na dole nad spojeniem po lewej stronie czuć takie stukanie i wczoraj jedno takie mocne, aż w szoku byłam.. Ale nie pasuje mi to na pracę jelit bo chyba nie mam ich w tym miejscu :D to moja druga ciąża i tak się właśnie zastanawiam. Anastazję poczułam w 18t.. Teraz tak szybko? Czy może być tak że dzidzi siedzi sobie po lewej stronie i daje znak czasami???

p19u3e3k9w4jmjap.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ej, dziewczyny, pamiętajcie, że to nie tylko nasza waga to, co w ciąży przybieramy :) to głównie maluszek, łożysko, wody plodowe i zwiększona objętość krwi. To przecież nie jes obrastanie tluszczem:p
Wiemy, wiemy, ale niewiadomo w ciąży który kg poszedł w tłuszczyk a który w wody, macice, dziecko, łożysko [emoji16] i przez to ciężko jest dopilnować aby jak najmniej w tłuszczyk

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry