reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

hahahah zawsze jest szansa :D moja przyjaciólka w ciazy schudla 5 kg a przed porodem miala +2kg od wagi sprzed ciazy prawie wogole brzuszka nie miala nawet nie musiala ubran ciazowych kupowac a mala Eliza urodzila sie 3500kg :)

reklama
hahahah zawsze jest szansa :D moja przyjaciólka w ciazy schudla 5 kg a przed porodem miala +2kg od wagi sprzed ciazy prawie wogole brzuszka nie miala nawet nie musiala ubran ciazowych kupowac a mala Eliza urodzila sie 3500kg :)
Oj tak to bym nie chciała [emoji16] brzusio musi być wiosna widoczny i latem bo chce się nim z duma chwalić hehe [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Dziekuje [emoji173][emoji8]
Na początku szok i straszny stres przez cały pierwszy trymestr . Na każdych badaniach słyszeliśmy że mamy się nie cieszyć , bo mój wiek i blizniaki to ogromne ryzyko poronieniem. Modlilismy się by z nami zostały. Trochę nerwów nas ten pierwszy trymestr kosztował [emoji85]
Ale radość na prenatalnych bezcenna. Gdy widzisz dwa... jedno delikatnie przebiera nóżkami a drugie wyciąga rączkę w pozdrowieniu , że mogliśmy policzyć paluszki [emoji16][emoji173][emoji7]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Takie usg to podwójna radość [emoji16] niewiadomo na którego Skarbusia patrzeć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry