reklama
Trochę musisz, w końcu 100g a 3kg plus wody płodowe, łożysko itd - więc trochę trzebaA skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi
olaaa7
Fanka BB :)
Ja to Ci ciągle pozytywnie zazdroszczę tych dwóch SzkrabówJa zapowiedziałam mojemu mężowi że daje sobie podwiazac jajowody. Kończę 39 lat i moje blizniaki przyjdą na świat. Myślę , że mi wystarczy [emoji16]
2 psy i dwa maluszki i mój maz , który ma takie pomysły , że pod farba zapewne jestem już siwa. Dziękuję .... [emoji16][emoji379] więcej nie planuje.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Chocolateri
Mieszkamy w Szwecji i tutaj wózki używane są w super cenach. Jeszcze nie kupuje , przeglądam [emoji16] nie będę kupować nowego , ceny są ekstremalnie wysokie.Ty jesteś bardziej usprawiedliwiona bo w końcu masz w brzuszku dwa maluszki Macie już na oku jakiś wózek?
Zawsze mam razem wizyta +usgJa nie mam abonamentu ale chodzę tam ze względu na mojego lekarza bo jest świetny pracuje w szpitalu w którym zamierzam rodzic i pracuje tylko w luxmedzie tez nie musisz się tak umawiać na usg?
Chocolateri
Dziekuje [emoji173][emoji8]Ja to Ci ciągle pozytywnie zazdroszczę tych dwóch Szkrabów
Na początku szok i straszny stres przez cały pierwszy trymestr . Na każdych badaniach słyszeliśmy że mamy się nie cieszyć , bo mój wiek i blizniaki to ogromne ryzyko poronieniem. Modlilismy się by z nami zostały. Trochę nerwów nas ten pierwszy trymestr kosztował [emoji85]
Ale radość na prenatalnych bezcenna. Gdy widzisz dwa... jedno delikatnie przebiera nóżkami a drugie wyciąga rączkę w pozdrowieniu , że mogliśmy policzyć paluszki [emoji16][emoji173][emoji7]
SzczęśliwaCiężarna
Pójdę, pójdę [emoji16] w czwartek odbiorę wypłatę i od razu zrobię [emoji16]Kochana nie pamiętam. Ale pod Twoim nr. PESEL będą wszystkie badania , które u nich robiłaś. Zawsze możesz do nich podejść i poprosić o dane do logowania. [emoji4]
Cieszę się , że info się przydało [emoji16][emoji8]
SzczęśliwaCiężarna
Wiem, wiem, że minimum 7/8kg ( i o to żeby do 10 max przytyć się modlę)[emoji16] tak Się tylko śmieje [emoji16] żadnej diety nie planuje, zdrowie Malucha najważniejsze choć mój to nie taki maluch bo w 12t 6dniu miał 7,5cm [emoji16]Trochę musisz, w końcu 100g a 3kg plus wody płodowe, łożysko itd - więc trochę trzeba
olaaa7
Teraz to już takie duże dzidzie są a nie fasolkiWiem, wiem, że minimum 7/8kg ( i o to żeby do 10 max przytyć się modlę)[emoji16] tak Się tylko śmieje [emoji16] żadnej diety nie planuje, zdrowie Malucha najważniejsze choć mój to nie taki maluch bo w 12t 6dniu miał 7,5cm [emoji16]
reklama
SzczęśliwaCiężarna
A ja ciągle mówię Kruszynka, Maluch [emoji16] muszę chyba przejść na "Skarbuś" bo jest bardziej neutralne [emoji16] i do płci i do wielkości [emoji16]Teraz to już takie duże dzidzie są a nie fasolki
Podziel się: