reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Olu ja już nawet o tym nie mysle. Najpierw z 52 kg ( 160 cm wzrostu) , przytylam 10 kg po hormonach i sterydach przed ciąża. W 8tc wazylam 64 kg. Teraz nawet ma wagę nie wchodzę bo widzę że brzuch mi rosnie w zastraszającym tempie, a kalkulator ciążowy pokazuje że mogę dobić do 82 kg !!! [emoji85][emoji379]
Od 8tc chodzę w spodniach ciazowych , ponieważ w tyłku mam r.36 a w brzuchu ok r 44

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ty jesteś bardziej usprawiedliwiona bo w końcu masz w brzuszku dwa maluszki :) Macie już na oku jakiś wózek?

reklama
Jeśli robiłaś w Diagnostyce zaloguj się na swój PESEL. Ja odkryłam jakieś wyniki sprzed 6 lat [emoji23]

Nie no niestety nie udało się... Może w laboratorium jeszcze mają w komputerze jak to sprawdzić :)

f2w39n7303c24ozn.png

Ja tam nie wiem, ale gin inny na prenatalnych też mówił że jest większa o prawie tydzień. A tu wychodzi że w 13t3d miała niecałe 7cm. A twoje takie duże są już wcześniej.

p19uqqmzxqi22hcj.png
Mi mówił lekarz że różnica pomiędzy aparatami do USG może być o kilka mm. A 7 cm w 13t c to nadal norma.
Fakt że u mnie pomimo , że dwa szkraby to rosną jak na drożdżach. [emoji16]
Najważniejsze by były zdrowe [emoji173]

Oooo a numeru zlecenia nie trzeba? Już zerkam [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Kochana nie pamiętam. Ale pod Twoim nr. PESEL będą wszystkie badania , które u nich robiłaś. Zawsze możesz do nich podejść i poprosić o dane do logowania. [emoji4]
Cieszę się , że info się przydało [emoji16][emoji8]

ja co tydz w pt robie sobie zdj i ważę sie poki co od poczatku przytylam 3 kg i wychodzi na to ze rowno co 3 tyg przybieram 1 kg jest szansa ze jak dalej sie tak utrzyma to w calej ciazy przytyje 11 kg jak ja marze o tym......

conczita mnie rozwaliła :D
A skoro ja przez całą ciąże nic nie przytyłam to chciałabym wierzyć, że idąc tym tropem nie przytyje nic hihihi

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Tak mamy taki plan ale jeszcze nie wiemy czy w tym grudniu czy w przyszłym :) Zobaczymy jak będziemy ogarniać jedno dziecko i czy będę czuła się na siłach :)
Ja zapowiedziałam mojemu mężowi że daje sobie podwiazac jajowody. Kończę 39 lat i moje blizniaki przyjdą na świat. Myślę , że mi wystarczy [emoji16]
2 psy i dwa maluszki i mój maz , który ma takie pomysły , że pod farba zapewne jestem już siwa. Dziękuję .... [emoji16][emoji379] więcej nie planuje.

Do góry