reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja przed wizyta muszę zbadać jaka mam krew (wiem jaka bo przed ciąża sprawdzałam, ale zgubiłam wynik i muszę powtórzyć bo trzeba mieć papierek) :)

f2w39n7303c24ozn.png
Jeśli robiłaś w Diagnostyce zaloguj się na swój PESEL. Ja odkryłam jakieś wyniki sprzed 6 lat [emoji23]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie kochane :* ja dziś mam wizytę o 16 ale bez usg bo u mnie trzeba się umawiać na inny termin chodzę do luxmedu prywatnie ale ze miałam prenetalne ponad 2 tygodnie temu to zapisze się za 2 tygodnie na usg :)

Hej dziewczynki :)
Mnie dziś od rana głowa pęka :/
Chyba przez te wiatry, w nocy nie dało się spać.
Trzymma mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja teraz idę 28.01 w na spr samej szyjki mam podjechać do szpitala, a wizyta dopiero 12. 02
Agatka pij dużo wody. Wypij duszkiem pełna szklankę wody. I za jakiś czas powtórz. Czasami naprawdę działa cuda.

Ja póki co zrobiłam jedno zdjęcie w skończonym 14 tc :) Mam w planie robić co 2 tygodnie. Nawet mi nie mów o wadze bo ostatnio na wizycie szok przeżyłam i się zdołowałam.
21.11 - 71,6kg
05.12 - 72,6kg
28.12 - 72,6 kg
16.01 - 74,4kg
Czyli w ciągu niecałych 3 tygodni nagle przytyłam 1,8kg :szok: Masakra. Na szczęście biorąc pod uwagę całość to póki co przybrałam 2,8kg.
Olu ja już nawet o tym nie mysle. Najpierw z 52 kg ( 160 cm wzrostu) , przytylam 10 kg po hormonach i sterydach przed ciąża. W 8tc wazylam 64 kg. Teraz nawet ma wagę nie wchodzę bo widzę że brzuch mi rosnie w zastraszającym tempie, a kalkulator ciążowy pokazuje że mogę dobić do 82 kg !!! [emoji85][emoji379]
Od 8tc chodzę w spodniach ciazowych , ponieważ w tyłku mam r.36 a w brzuchu ok r 44

Hej kobietki. Ni też głowę dziś rozsadza. Już w nocy mnie ból obudził. A liczyłam na spokojny sen po wizycie. Ech te migreny mnie wykańcza.
Kolejną wizyta 15.02. Czyli 4 tygodnie. Jakoś wytrzymam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Darka spróbuj szklanka zimnej ( nie lodowatej) wody duszkiem . Jak tylko wysiuszasz powtórz. Woda zdrowa w ciąży a może i tobie pomoże.

reklama
Witajcie kochane :* ja dziś mam wizytę o 16 ale bez usg bo u mnie trzeba się umawiać na inny termin chodzę do luxmedu prywatnie ale ze miałam prenetalne ponad 2 tygodnie temu to zapisze się za 2 tygodnie na usg :)
Też chodzę do luxmedu :)
Ale ja tam mam abonament z pracy, więc tam prowadzę ciążę

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry