reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na szczęście od jakiegoś czasu nic mi się nie śni, bo wcześniej nie były to miłe sny - krwawiłam (w różnych okolicznościach, raz np mi z się przysniło, że obudziłam się cała zakrwawiona, jak się obudziłam, to bałam się zobaczyć wkładkę...), nie umiałam dotrzeć na IP, i tym podobne, więc cieszę się, że teraz śpię nieco spokojniej ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Też takie sny miałam, jeszcze mi się zdarzają

reklama
Widziałam że nowy wątek już powstał mamy Październik, jak narazie czas w tej ciąży szybko mi płynie, najgorzej jak trzeba będzie leżeć wtedy to się będzie dluzyc

ja co tydz w pt robie sobie zdj i ważę sie poki co od poczatku przytylam 3 kg i wychodzi na to ze rowno co 3 tyg przybieram 1 kg jest szansa ze jak dalej sie tak utrzyma to w calej ciazy przytyje 11 kg jak ja marze o tym......

conczita mnie rozwaliła :D
Ja póki co zrobiłam jedno zdjęcie w skończonym 14 tc :) Mam w planie robić co 2 tygodnie. Nawet mi nie mów o wadze bo ostatnio na wizycie szok przeżyłam i się zdołowałam.
21.11 - 71,6kg
05.12 - 72,6kg
28.12 - 72,6 kg
16.01 - 74,4kg
Czyli w ciągu niecałych 3 tygodni nagle przytyłam 1,8kg :szok: Masakra. Na szczęście biorąc pod uwagę całość to póki co przybrałam 2,8kg.

Hej kobietki. Ni też głowę dziś rozsadza. Już w nocy mnie ból obudził. A liczyłam na spokojny sen po wizycie. Ech te migreny mnie wykańcza.
Kolejną wizyta 15.02. Czyli 4 tygodnie. Jakoś wytrzymam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki :)
Mnie dziś od rana głowa pęka :/
Chyba przez te wiatry, w nocy nie dało się spać.
Trzymma mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja teraz idę 28.01 w na spr samej szyjki mam podjechać do szpitala, a wizyta dopiero 12. 02
Czyli dużo nas będzie miało różne wizyty 12.02 :)

Widziałam że nowy wątek już powstał mamy Październik, jak narazie czas w tej ciąży szybko mi płynie, najgorzej jak trzeba będzie leżeć wtedy to się będzie dluzyc
A dopiero do pojawił się nasz lipcowy wątek a tu już październik :szok: Ale to leci, aż trudno uwierzyć, że już jestem w połowie 4go miesiąca.

Witam! Ja od rana w pracy a tak mi sie nie chce jeszcze dluzy mi sie jak nie wiem co:/ jutro niestety tez do roboty ehhh chyba od marca spadam na l4

Ja póki co zrobiłam jedno zdjęcie w skończonym 14 tc :) Mam w planie robić co 2 tygodnie. Nawet mi nie mów o wadze bo ostatnio na wizycie szok przeżyłam i się zdołowałam.
21.11 - 71,6kg
05.12 - 72,6kg
28.12 - 72,6 kg
16.01 - 74,4kg
Czyli w ciągu niecałych 3 tygodni nagle przytyłam 1,8kg :szok: Masakra. Na szczęście biorąc pod uwagę całość to póki co przybrałam 2,8kg.

w 2 trymstrze sie najwiecej tyje potem podobno z gorki podobno bo ja w 1 ciazy to bylam jak świnia gruba... w 1 trymestrze 7 kg
w 2 trymestrze 14 kg
3 trymestr 9 kg
wiec naprawde sie ciesze ze teraz wygladam jak wyglądam i to tyllko 3 kg a 16 tydz

reklama
w 2 trymstrze sie najwiecej tyje potem podobno z gorki podobno bo ja w 1 ciazy to bylam jak świnia gruba... w 1 trymestrze 7 kg
w 2 trymestrze 14 kg
3 trymestr 9 kg
wiec naprawde sie ciesze ze teraz wygladam jak wyglądam i to tyllko 3 kg a 16 tydz
To może dlatego w pierwszym przytyłam tylko 1kg bo teraz to z przytupem weszłam w II trymestr [emoji28]
Muszę poszukać jakąś rozpiskę tego przybierania.

Do góry