redavecad
Fanka BB :)
Dziękuję :*Albo sciagnij sobir na google play i bedziesz miala przegladarke w aplikacji. A jak chcesz przez przegladarke to powinno Ci sie wyswietlic okienko ze zmiana jezyka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję :*Albo sciagnij sobir na google play i bedziesz miala przegladarke w aplikacji. A jak chcesz przez przegladarke to powinno Ci sie wyswietlic okienko ze zmiana jezyka
Ciężko powiedzieć, 25 tydzień już chyba są w stanie uratować wcześniaka ale oby w brzuszku jak najdłużej chociaż do tego 36 tygodnia
Od Twojego męża żona???Od mojego męża żona urodziła córkę w 30 tyg mała miała niecałe 2 kg jest zdrowa miesiąc w szpitalu leżała potem miesiąc w domu nigdzie nie mogła wychodzić z nią ale naszczescie zdrowa słuch wzrok płuca Ok
Od Twojego męża żona???
Od mojego męża żona urodziła córkę w 30 tyg mała miała niecałe 2 kg jest zdrowa miesiąc w szpitalu leżała potem miesiąc w domu nigdzie nie mogła wychodzić z nią ale naszczescie zdrowa słuch wzrok płuca Ok
Piekne te kocyki w biedronce nie moglam sie oprzec i kupiłam
Który kupiłaś? Ja też nie mogłam się powstrzymać i kupiłam xdPiekne te kocyki w biedronce nie moglam sie oprzec i kupiłam
Który kupiłaś? Ja też nie mogłam się powstrzymać i kupiłam xd