gfusiarz
Fanka BB :)
A co ile masz wizyty jak po zwolnienia??co 2 tyg czy 3?Ja mam jutro, ale tak naprawdę tylko z powodu chorobowego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co ile masz wizyty jak po zwolnienia??co 2 tyg czy 3?Ja mam jutro, ale tak naprawdę tylko z powodu chorobowego
Różnie, poprzednią miałam 5.01, ale dostałam na niej skierowanie do szpitala, teraz znowu będzie krótkie bo wizyta nie u mojego lekarza (nie ma go, a chorobowe mi się kończy), ale potem liczę na trochę dłuższe...A co ile masz wizyty jak po zwolnienia??co 2 tyg czy 3?
My na pewno nie zamierzamy rezygnować Na szczęście spadku libido nie zaobserwowałam nawet w pierwszym trymestrzeSerio dziewczyny nawet te które nie mają żadnych przeciwwskazań zamierzacie całą ciążę unikać seksu? U mnie pierwszy trymestr była raczej lipa ale to ze względu na duży spadek libido ale teraz jest coraz lepiej i nie zamierzam sobie żałować tym bardziej że przy zdrowej ciąży nie ma szans aby seks zaszkodził
Będzie dobrze Pochwal się koniecznie jeśli dowiesz się kto siedzi w brzuszku Coś obstawiasz? Albo coś byś bardziej chciała?Cześć dziś dzień wizyty ja już od czwartej nie śpię bo jakoś mam stracha;(
Trzymam kciuki Pochwal się po wizycie czy będzie syn czy córka Masz jakieś przeczucia?to wizytujemy razem w tym samym momencie i tez licze ze poznam kto jest w srodku
az brzuch mnie boli z tego stresu i plakac mi sie chce ;( ach te hormony a tu niedlugo trzeba wychodzic no mam przeczucia na synkaHej Niech ten tydzień się już kończy, ledwo zwlekam się z łóżka. Chciałabym w końcu trochę odespać. Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
My na pewno nie zamierzamy rezygnować Na szczęście spadku libido nie zaobserwowałam nawet w pierwszym trymestrze
Będzie dobrze Pochwal się koniecznie jeśli dowiesz się kto siedzi w brzuszku Coś obstawiasz? Albo coś byś bardziej chciała?
Trzymam kciuki Pochwal się po wizycie czy będzie syn czy córka Masz jakieś przeczucia?
Nic się nie martw bo dzidzia czuje Na pewno jest wszystko dobrze, nie może być inaczej Ciekawe czy przeczucie się sprawdzi U mnie się sprawdziło.az brzuch mnie boli z tego stresu i plakac mi sie chce ;( ach te hormony a tu niedlugo trzeba wychodzic no mam przeczucia na synka
Mam przeczucie E dziewczyna;pHej Niech ten tydzień się już kończy, ledwo zwlekam się z łóżka. Chciałabym w końcu trochę odespać. Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
My na pewno nie zamierzamy rezygnować [emoji14] Na szczęście spadku libido nie zaobserwowałam nawet w pierwszym trymestrze
Będzie dobrze Pochwal się koniecznie jeśli dowiesz się kto siedzi w brzuszku Coś obstawiasz? Albo coś byś bardziej chciała?
Trzymam kciuki Pochwal się po wizycie czy będzie syn czy córka Masz jakieś przeczucia?