reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczynki ja podczytuje czerwcowe mamy i tam paru dziewczyna na polowkowym z siusiaka zrobiła się pipka :) także ginekolodzy się mylę jesteśmy wszyscy ludźmi także nie ma co się spinać i dać sobie pozartowac :)
Sabinaaa81 bardzo współczuję że tak się stało, niewyobrażalna krzywdę Ci wyrządzono ale wierzę że jeśli będzie u Ciebie dziewczynka to wychowasz ja na twarda czuła i kochająca kobitke:) wiadomo że strach o nią będzie ogromny po takim przezyciu!!

reklama
To i tak wczesniej, ja 13ego. :( z checia chodzilabym co tydzien :D
Ooo to to ja też [emoji39] że też nie mam ginekologa w rodzinie ...

f2w39n7303c24ozn.png

A ja dzisiaj stwierdziłam, że będę mieć córkę :rotfl:

Zamawiałam tkaniny na allegro, poza sporą liczbą innych zamówiłam mikrofibrę poscielową (za 3zł/mb)...
Zamówiłam taki wzór:
97bd30d1badb374caa147999353eb5f7.jpg

Wybór nie był duży, a stwierdziłam, że na poduszki itd się nada, mężowi się podobał, itd ;)

Okazało się dzisiaj, jak mąż pojechał odebrać, że nie ma... W zamian dostałam.......
e19f5e0156729427242b72f51cc2beb8.jpg

Moje podsumowanie: cóż, chyba będzie córka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Haha no to teraz niewiadomo [emoji16] zwracać i prosić o zamianę czy nie

f2w39n7303c24ozn.png

A ja dzisiaj stwierdziłam, że będę mieć córkę :rotfl:

Zamawiałam tkaniny na allegro, poza sporą liczbą innych zamówiłam mikrofibrę poscielową (za 3zł/mb)...
Zamówiłam taki wzór:
97bd30d1badb374caa147999353eb5f7.jpg

Wybór nie był duży, a stwierdziłam, że na poduszki itd się nada, mężowi się podobał, itd ;)

Okazało się dzisiaj, jak mąż pojechał odebrać, że nie ma... W zamian dostałam.......
e19f5e0156729427242b72f51cc2beb8.jpg

Moje podsumowanie: cóż, chyba będzie córka ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Może to jakiś sygnał od losu ;-) Mój syn na spacerze znalazł niebieski smoczek :-)

Dziewczynki ja podczytuje czerwcowe mamy i tam paru dziewczyna na polowkowym z siusiaka zrobiła się pipka :) także ginekolodzy się mylę jesteśmy wszyscy ludźmi także nie ma co się spinać i dać sobie pozartowac :)
Sabinaaa81 bardzo współczuję że tak się stało, niewyobrażalna krzywdę Ci wyrządzono ale wierzę że jeśli będzie u Ciebie dziewczynka to wychowasz ja na twarda czuła i kochająca kobitke:) wiadomo że strach o nią będzie ogromny po takim przezyciu!!
No mi pierwsze z Kacprem powiedziała, że dziewczynka ale, że mam się nie nastawiać jeszcze i faktycznie miesiąc później był chłopak. Zresztą ja wiedziałam, że to nie dziewczynka

reklama
Do góry