SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Mogę nagrywać, ale lekarz prosił by jego nie kręcićFajnie, że masz filmiki. U nas nie pozwalają nagrywać, ani robić zdjęć. Będziesz miała pamiątkę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogę nagrywać, ale lekarz prosił by jego nie kręcićFajnie, że masz filmiki. U nas nie pozwalają nagrywać, ani robić zdjęć. Będziesz miała pamiątkę :-)
Ooo to to ja też [emoji39] że też nie mam ginekologa w rodzinie ...
Ja tak miałam jak nagrywałam występ syna w przedszkolu. Miało być 10 minut, wyszło 30 sekund ;-)Tez bym miala z wczorajszej wizyty nagrywalam okolo 5 minut, bylo wszystko super widac. Po przyjsciu do domu okazalo sie, ze jest filmik ale trwa ok 2sekundy
No mi pierwsze z Kacprem powiedziała, że dziewczynka ale, że mam się nie nastawiać jeszcze i faktycznie miesiąc później był chłopak. Zresztą ja wiedziałam, że to nie dziewczynka
też za każdym razem sprawdzam czy mi telefon psikusa nie zrobil
Ja jak dostałam list z terminem na USG to już w nim było napisane drukowanymi literami „całkowity zakaz nagrywania oraz robienia zdjęć w gabinecie” Jak zakaz to zakaz, trudno. :-)Mogę nagrywać, ale lekarz prosił by jego nie kręcić
Dzięki :-) Kochana jesteś :-*Dziewczynki ja podczytuje czerwcowe mamy i tam paru dziewczyna na polowkowym z siusiaka zrobiła się pipka także ginekolodzy się mylę jesteśmy wszyscy ludźmi także nie ma co się spinać i dać sobie pozartowac
Sabinaaa81 bardzo współczuję że tak się stało, niewyobrażalna krzywdę Ci wyrządzono ale wierzę że jeśli będzie u Ciebie dziewczynka to wychowasz ja na twarda czuła i kochająca kobitke wiadomo że strach o nią będzie ogromny po takim przezyciu!!
Ja tak miałam jak nagrywałam występ syna w przedszkolu. Miało być 10 minut, wyszło 30 sekund ;-)