reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie, że masz filmiki. U nas nie pozwalają nagrywać, ani robić zdjęć. Będziesz miała pamiątkę :-)
Mogę nagrywać, ale lekarz prosił by jego nie kręcić

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Telefonicznie powiedziałam, żeby dali coś innego delikatnego, a nie zależy mi bardzo na wzorze, bo to będzie na środki itd (spody patchworków, podszewki poduszek, środki pokrowców its, a 3 zł /metr to bardzo tanio ;))

@Sabinaaa81 - właśnie tak stwierdziłam, bo tamten był bardziej neutralny, myślałam poza poduszkami itd np o podszewce do torebki itd, ale taki słodki róż... ;)
Za chwilę mąż wróci, to zobaczę na żywo jak wygląda ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No mi pierwsze z Kacprem powiedziała, że dziewczynka ale, że mam się nie nastawiać jeszcze i faktycznie miesiąc później był chłopak. Zresztą ja wiedziałam, że to nie dziewczynka

Skad wiedzialas ? Mialas takie przeczucie, czy ? :) te pomylki sa najgorsze, moze lepiej poczekac do woekszego tygodnia i isx na usg3d niz dostac wiadomosc wczesnie, nastawic sie a pozniej zawiesc :(

:( też za każdym razem sprawdzam czy mi telefon psikusa nie zrobil

f2w39n7303c24ozn.png

A to chyba byl ostatni moment gdzie mialabym nagranie calego dzidziusia.. Bo pozniej bedzie duzy i nie bedzie widac calego na usg :(

# rano pisalam o tym dotyku od wewnatrz, ktos napisal, ze to skurcze macicy. I znowu tak mam, moze to jednak dzidzia ?:( heh, a jesli nie. To czy grozne sa takie chwilowe skurcze ?

Dziewczynki ja podczytuje czerwcowe mamy i tam paru dziewczyna na polowkowym z siusiaka zrobiła się pipka :) także ginekolodzy się mylę jesteśmy wszyscy ludźmi także nie ma co się spinać i dać sobie pozartowac :)
Sabinaaa81 bardzo współczuję że tak się stało, niewyobrażalna krzywdę Ci wyrządzono ale wierzę że jeśli będzie u Ciebie dziewczynka to wychowasz ja na twarda czuła i kochająca kobitke:) wiadomo że strach o nią będzie ogromny po takim przezyciu!!
Dzięki :-) Kochana jesteś :-*

reklama
Do góry