reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Fajnie, że masz filmiki. U nas nie pozwalają nagrywać, ani robić zdjęć. Będziesz miała pamiątkę :-)
Mogę nagrywać, ale lekarz prosił by jego nie kręcić

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Telefonicznie powiedziałam, żeby dali coś innego delikatnego, a nie zależy mi bardzo na wzorze, bo to będzie na środki itd (spody patchworków, podszewki poduszek, środki pokrowców its, a 3 zł /metr to bardzo tanio ;))

@Sabinaaa81 - właśnie tak stwierdziłam, bo tamten był bardziej neutralny, myślałam poza poduszkami itd np o podszewce do torebki itd, ale taki słodki róż... ;)
Za chwilę mąż wróci, to zobaczę na żywo jak wygląda ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

No mi pierwsze z Kacprem powiedziała, że dziewczynka ale, że mam się nie nastawiać jeszcze i faktycznie miesiąc później był chłopak. Zresztą ja wiedziałam, że to nie dziewczynka

Skad wiedzialas ? Mialas takie przeczucie, czy ? :) te pomylki sa najgorsze, moze lepiej poczekac do woekszego tygodnia i isx na usg3d niz dostac wiadomosc wczesnie, nastawic sie a pozniej zawiesc :(

:( też za każdym razem sprawdzam czy mi telefon psikusa nie zrobil

f2w39n7303c24ozn.png

A to chyba byl ostatni moment gdzie mialabym nagranie calego dzidziusia.. Bo pozniej bedzie duzy i nie bedzie widac calego na usg :(

# rano pisalam o tym dotyku od wewnatrz, ktos napisal, ze to skurcze macicy. I znowu tak mam, moze to jednak dzidzia ?:( heh, a jesli nie. To czy grozne sa takie chwilowe skurcze ?

Dziewczynki ja podczytuje czerwcowe mamy i tam paru dziewczyna na polowkowym z siusiaka zrobiła się pipka :) także ginekolodzy się mylę jesteśmy wszyscy ludźmi także nie ma co się spinać i dać sobie pozartowac :)
Sabinaaa81 bardzo współczuję że tak się stało, niewyobrażalna krzywdę Ci wyrządzono ale wierzę że jeśli będzie u Ciebie dziewczynka to wychowasz ja na twarda czuła i kochająca kobitke:) wiadomo że strach o nią będzie ogromny po takim przezyciu!!
Dzięki :-) Kochana jesteś :-*

reklama
Do góry