reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Sabinaa na Boga to po co wrzucałas zdjęcia haha ja naprawdę wątpię że z tego nuba będzie penisek ;-) zabawa to jak wróży z kształtu czaszki ale z nuba to już raczej poważna diagnoza :-) :) jakbyś wcześniej napisała że nie chcesz znać płci to bym nic nie pisała. Nie znam twoich powodów dla których chcesz syna ale trzymam za was kciuki wszystko się na pewno ułoży.

Wyslala zdjecie bo zadna z nas nie jest ginekologiem zeby powiedziec jej ze zdjecia jaka jest plec dziecka ... A pozatym gdyby juz w tym tygodniu bylo u niej widac to ginekolog tez by cos wspomnial ;) na pewno nie zauwazymy nic wiecej od lekarza

Wyslala zdjecie bo zadna z nas nie jest ginekologiem zeby powiedziec jej ze zdjecia jaka jest plec dziecka ... A pozatym gdyby juz w tym tygodniu bylo u niej widac to ginekolog tez by cos wspomnial ;) na pewno nie zauwazymy nic wiecej od lekarza
Przecież jak tak dla żartu ;-) spokojnie, nie jestem kaszpirowskim

Tak, w 13 skończonym jest normalnie nub a nie siusiak. Wrzucam Ci zdjęcie potwierdzonej już pozniej dziewczynki 13t1d i kończymy temat bo ja mogę godzinami o tym a nasza wiedza się różni a nie chce nikogo pouczać i do czegoś przekonywać. No i jutro mam wizytę nie chce już oglądać tych zdjęć czekam na moje szczęście :-D
Ok nie wiedziałam, że mamy tu ginekologa bądź położna na grupie :) zobaczę co mi lekarz powie w 17tygodniu bo wtedy mam następna wizytę i Wam napisze :)

f2w39n7303c24ozn.png

Sabinaa na Boga to po co wrzucałas zdjęcia haha ja naprawdę wątpię że z tego nuba będzie penisek ;-) zabawa to jak wróży z kształtu czaszki ale z nuba to już raczej poważna diagnoza :-) :) jakbyś wcześniej napisała że nie chcesz znać płci to bym nic nie pisała. Nie znam twoich powodów dla których chcesz syna ale trzymam za was kciuki wszystko się na pewno ułoży.
Ja to traktuję jako zabawę, bo mam koleżankę, której lekarz na 4 USG w ciąży zawsze widział synka i Adaś miał przygotowany niebieski pokoik, plus wszystkie ubranka. Nawet podpisane łóżeczko na zamówienie a ze szpitala wróciła z Alicją ;-) Lekarz pracował 25 lat w zawodzie. Znam tylko jeden taki przypadek.
Spoko, ja się cieszę, że prognozujesz jaka płeć i jestem ciekawa czy się sprawdzi. Jeśli tak, to stawiam kawę :-) Chciałabym synka, ale córkę będę kochała równie mocno. Tylko będzie mi trudniej opanować strach o nią. Zdjęcie wrzuciłam, bo chciałam znać Waszą opinię. Gdybym nie chciała to bym nie wrzucała go ;-) A na tamtym forum wielu dziewczyną się sprawdza? Tak z ciekawości?
Ja zostałam zgwałcona jako 8 latka dlatego nie chciałam mieć nigdy córki. Zawsze sobie mówiłam, że będę mieć chłopców i oni będą super silni i nikt im nic nie zrobi. Taki system obronny.

reklama
Do góry