reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No wrzucilas to widziałam ... Chyba, że odpisałam pod złym postem, ale było widać ciemno między nogami... Pisałam tu wcześniej, że jak wyrostek jest do kręgosłupa pod kątem 30 stopni to chłopak a jak równolegle to dziewczyna ( doksztalcalam się na internecie, wrzucałam tu zdjęcia przykładowe) no i mój ginekolog ta teorie potwierdził

f2w39n7303c24ozn.png

Raczej sie nie dogrzebe do tych przykladowych zdjec :( moglabys wstawic w wolnej chwili ?;)

reklama
Oj kochana przykro mi. Nie wiem czy sama po tym szpitalu tak nie skoncze.
Jak dasz rade z bolem a nie masz temp. to nie bierz niepitrzevnie Apapu. Po 2-3 dawkach antybiotyku powinno juz byc lepiej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak tak, wzięłam tylko dwa razy jak skakała temperatura. Przy bólu głowy nie biorę bo to wytrzymam. I przed ciążą praktycznie nigdy nie brałam lekarstw, próbuję walczyć z bólem na inne sposoby [emoji4] odpukać już jest lepiej [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Tak tak, wzięłam tylko dwa razy jak skakała temperatura. Przy bólu głowy nie biorę bo to wytrzymam. I przed ciążą praktycznie nigdy nie brałam lekarstw, próbuję walczyć z bólem na inne sposoby [emoji4] odpukać już jest lepiej [emoji4]

oar8qqmza8t91ycr.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Biedna, może chłodny okład pomógłby Ci na ból głowy?

Ciekawe, czy się sprawdzi ;-)
Mój syn gdy go zapytałam co będzie jeśli urodzi się dziewczynka (a strasznie chce mieć brata) powiedział „jak to co? Zrobimy sobie braciszka i będę miał to i to!” :-)

Widzisz jakiego masz madrego synka :) a jak za kazdym razem bedzie sie rodzila coreczka to wyladujesz w ksiedze ginessa : " Najwieksza rodzina swiata " i " Czego sie nie robi dla syna ! " haha :D

reklama
Do góry