reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny a Wy z tymi buziami to tak na poważnie? Czy zartujecie sobie? Każde niemowlę czy chłopiec czy dziewczynka mają delikatną buzie... Nie wyglądają jak mężczyzna po urodzeniu, że jak widzicie dlugi nos to chlopak [emoji39] chłopcy często wyglądają jak dziewczynki dopóki są przed dojrzewanien [emoji39] a ja mając 3 lata usłyszałam o sobie "jaki ładny chłopczyk" bo mi włosy obcieli [emoji39]

f2w39n7303c24ozn.png

To zabawa .. Probujemy sie :D

Dziewczyny a co myślicie o prześcieradłach do wózka? Kupić jeśli wózek ma ściągany do prania pokrowiec z materacyka? I jeszcze zastanawiam się nad używaniem pieluszki takiej flanelowej nieprzemakalnej do wózka w razie wpadki chociaż nie wiem czy to ma sens.
Pieluchy flanelowe są ok zamiast prześcieradła do wózka i bardziej uniwersalne. Na materacyk cos trzeba kłaść, ale niekoniecznie nieprzemakalne.

reklama
Jeżeli 12t2d to 70 procent, w skończonym 13 jest 80-90 a w 14 to już prawie sto. Jest jeszcze jakaś szansa że się uniesie, na ten moment girl. Jestem z wątku o planowaniu płci przerobilysmy tam setki nubów, jeżeli bardzo cię temat drążyć mamy tam ekspertke hehe więc wrzuć i oceni a jeżeli luz to czekaj do polowkowych. A masz jakieś przeczucia?

Do góry