Zonami
Fanka BB :)
To na pewno jest tam wyrostek ale tak słaba jakośc zdjęcia ze nie będę Ci wróżyć ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na pewno jest tam wyrostek ale tak słaba jakośc zdjęcia ze nie będę Ci wróżyć ;-)
Dziewczyny a Wy z tymi buziami to tak na poważnie? Czy zartujecie sobie? Każde niemowlę czy chłopiec czy dziewczynka mają delikatną buzie... Nie wyglądają jak mężczyzna po urodzeniu, że jak widzicie dlugi nos to chlopak [emoji39] chłopcy często wyglądają jak dziewczynki dopóki są przed dojrzewanien [emoji39] a ja mając 3 lata usłyszałam o sobie "jaki ładny chłopczyk" bo mi włosy obcieli [emoji39]
Tak, pomaga [emoji4] całą noc mam wilgotny ręcznik na oczach i wtedy ból jest mniejszy [emoji4] ale dziś już lepiej, mam nadzieję że minie w końcu [emoji4]Biedna, może chłodny okład pomógłby Ci na ból głowy?
Wpisz sobie może w Google wyrostek płciowy to więcej ich zobaczysz i będziesz wiedziała o co mi chodzi ... Bo tu to może być pepowina...
A to nie będzie ten wyrostek? Wygląda podobnie do tego na zdjęciach jakie wstawiłaś.
ja mam pewne przeczucia ciekawe czy jutro sie czegos dowiemTo na pewno jest tam wyrostek ale tak słaba jakośc zdjęcia ze nie będę Ci wróżyć ;-)
Może ten róż na ścianach jest proroczy i będzie córeczka?
Robione wczoraj 12+2U mnie to samo, prawie o tydzień starsza ciąża z usg, OM 30.07 a usg 24.07.Z synkiem miałam podobnie.
W 16 tyg jak się ładnie ułoży to i może na 100 jak siusiaka okaże, z dziewczynkami trudniej.
Kochana nie widać nuba.
@Sabinaaa81 nub widać dla mnie 80 procent dziewczynka, w którym tyg i dniu było robione usg?
Pieluchy flanelowe są ok zamiast prześcieradła do wózka i bardziej uniwersalne. Na materacyk cos trzeba kłaść, ale niekoniecznie nieprzemakalne.Dziewczyny a co myślicie o prześcieradłach do wózka? Kupić jeśli wózek ma ściągany do prania pokrowiec z materacyka? I jeszcze zastanawiam się nad używaniem pieluszki takiej flanelowej nieprzemakalnej do wózka w razie wpadki chociaż nie wiem czy to ma sens.