reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Na zdjęciach niestety nie widać wyrostka plciowego więc nawet postrzelac się nie da :) czasami dziecko tak się ułoży, że widać ten wyrostek

f2w39n7303c24ozn.png
A widzisz moje zdjęcie?

reklama
Antybiotyk [emoji17] ale jest już trochę lepiej. Wczoraj temperatura koło 18 zaczęła rosnąć i przy 38 stopniach wzięłam już Apap. Najgorszy jest ból głowy i oczu od zatok. Nie mam pojęcia co jeszcze mogę zrobić a nie chce brać Apapu jak nie mam temperatury. Może po antybiotyku szybciej minie.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Oj kochana przykro mi. Nie wiem czy sama po tym szpitalu tak nie skoncze.
Jak dasz rade z bolem a nie masz temp. to nie bierz niepitrzevnie Apapu. Po 2-3 dawkach antybiotyku powinno juz byc lepiej.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do połowy to zazwyczaj nie miałam głowy, jak się cały czas coś działo to tylko mnie interesowało czy jest dobrze resztę schodziło na drugi plan i tak czas lecial

Gdyby sie dziecko tak ustawialo, ze bym nie widziala albo cos by sie dzialo nie tak. To pewnie tez bym sie nie martwila plcią. A przeczuwalas co moze byc ?:)

A widzisz moje zdjęcie?
No wrzucilas to widziałam ... Chyba, że odpisałam pod złym postem, ale było widać ciemno między nogami... Pisałam tu wcześniej, że jak wyrostek jest do kręgosłupa pod kątem 30 stopni to chłopak a jak równolegle to dziewczyna ( doksztalcalam się na internecie, wrzucałam tu zdjęcia przykładowe) no i mój ginekolog ta teorie potwierdził

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
No wrzucilas to widziałam ... Chyba, że odpisałam pod złym postem, ale było widać ciemno między nogami... Pisałam tu wcześniej, że jak wyrostek jest do kręgosłupa pod kątem 30 stopni to chłopak a jak równolegle to dziewczyna ( doksztalcalam się na internecie, wrzucałam tu zdjęcia przykładowe) no i mój ginekolog ta teorie potwierdził

f2w39n7303c24ozn.png
A widzisz. Cytowałaś @klaudiaa975, więc myślałam, że to było do niej. Pytam, bo zdjęcia nie było widać i wstawiałam jeszcze raz.

Do góry