reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeśli chodzi o zabobony to ja w nie nie wierzę, ale z synem jadłam kwaśne, teraz jem słodkie. Z synem wyglądałam ładnie, teraz kijowo. Syn całą ciążę śnił mi się jako dziewczynka, a w tej ciąży już 2 razy śnił mi się chłopiec ;) Ciekawe czy się potwierdzi na dalszych USG ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Zrobiłam sobie pomidorki ze śmietana i tak mi posmakowały ze zaraz chyba druga miskę zrobię :D ja narazie kupiłam tylko jedne białe body takie koprrtowe żeby łatwo było założyć :) łóżeczko tez chce białe chciałam i ochraniacze ale teraz się nad tym zastanawiam i chyba zrezygnuje

Z naszego też się robi taki tapczanik. W sumie wyglądają prawie identycznie. Ja oglądałam to łóżeczko z Ikea jak koleżanka robiła wyprawkę do córki. U niej się niestety bardzo szybko rozchwiało i reklamowała. (dziecko dopiero zaczynało samo siedzieć) Próbował je dokręcać, ale za kilka dni to samo i tak w kółko. Najlepiej podjedź do sklepu i sprawdź osobiście, czy nie jest za bardzo chwiejne (u mojej koleżanki również trzeszczało) Oczywiście mogła trafić na feralny model, ale zwróciła to łóżeczko i kupiła zupełnie inne. (z innego sklepu) Ja mam trochę rzeczy z Ikea w domu i jeszcze nic nie reklamowałam.
My z mężem w lipcu całe mieszkanie ikeą umeblowaliśmy i jestesmy mega zadowoleni. Co prawda pół roku dopiero minęło ale póki co nie ma czego się przyczepic. W weekend wybierami sie do ikea na dział dziecięcy także wszystkiego podotykam itp. :)

U mnie tez by mogla spojrzec :) moze trafi :) hehe :D
Właśnie też miałam taką propozycję, mimo iż zdjęcie trochę kiepskiej jakości. ;-)
Ja próbowałam ale nasze dziecko nie chce sie ladnie ułożyć i nie da się nic z tego odczytać :)
To Ty robiłaś sobie „samodzielny internetowy kurs” ;-) jak rozpoznawać płeć na podstawie zdjęć i położenia wyrostka względem kręgosłupa?

Ja w żadne nie wierzę. Gdybym wierzyła to nie miałabym żadnych ubranek, nie oglądałabym łózeczek itp :) Ja jem i kwasne i słodkie a nawet maczam ogórki kwaszone w roztopionych lodach... w brzuszku mam jedno dziecko, więc wierząc w zabobony jaką ma mieć płeć? D

Ja w żadne nie wierzę. Gdybym wierzyła to nie miałabym żadnych ubranek, nie oglądałabym łózeczek itp :) Ja jem i kwasne i słodkie a nawet maczam ogórki kwaszone w roztopionych lodach... w brzuszku mam jedno dziecko, więc wierząc w zabobony jaką ma mieć płeć? D

Nie pytalam czy wierzycie bo to tylko zabawa :p tylko czy wam sie sprawdzało :D

My z mężem w lipcu całe mieszkanie ikeą umeblowaliśmy i jestesmy mega zadowoleni. Co prawda pół roku dopiero minęło ale póki co nie ma czego się przyczepic. W weekend wybierami sie do ikea na dział dziecięcy także wszystkiego podotykam itp. :)
Najlepiej sprawdzić samemu. Ja też jestem z Ikea zadowolona (mam od nich też część mebli) W sumie ta koleżanka to jedyna osoba, która coś reklamowała z moich znajomych.

Sabinaa określenie na podstawie nuba płci w odpowiednim tygodniu jest proste o ile nuba dobrze widać. Wrzucaj zdjęcie, zobaczymy :-)

reklama
Do góry