Jeśli chodzi o zabobony to ja w nie nie wierzę, ale z synem jadłam kwaśne, teraz jem słodkie. Z synem wyglądałam ładnie, teraz kijowo. Syn całą ciążę śnił mi się jako dziewczynka, a w tej ciąży już 2 razy śnił mi się chłopiec Ciekawe czy się potwierdzi na dalszych USG
reklama
G
gosc12
Gość
Ja tak sobie strzelam, póki co w miarę mi idzie
To spojrz na moje zdjecie
Czuje sie na dziewczynke, a wydaje mi sie, ze bedzie synek ❤
Załączniki
Nowaja16
Fanka BB :)
Zrobiłam sobie pomidorki ze śmietana i tak mi posmakowały ze zaraz chyba druga miskę zrobię ja narazie kupiłam tylko jedne białe body takie koprrtowe żeby łatwo było założyć łóżeczko tez chce białe chciałam i ochraniacze ale teraz się nad tym zastanawiam i chyba zrezygnuje
Jola92
My z mężem w lipcu całe mieszkanie ikeą umeblowaliśmy i jestesmy mega zadowoleni. Co prawda pół roku dopiero minęło ale póki co nie ma czego się przyczepic. W weekend wybierami sie do ikea na dział dziecięcy także wszystkiego podotykam itp.Z naszego też się robi taki tapczanik. W sumie wyglądają prawie identycznie. Ja oglądałam to łóżeczko z Ikea jak koleżanka robiła wyprawkę do córki. U niej się niestety bardzo szybko rozchwiało i reklamowała. (dziecko dopiero zaczynało samo siedzieć) Próbował je dokręcać, ale za kilka dni to samo i tak w kółko. Najlepiej podjedź do sklepu i sprawdź osobiście, czy nie jest za bardzo chwiejne (u mojej koleżanki również trzeszczało) Oczywiście mogła trafić na feralny model, ale zwróciła to łóżeczko i kupiła zupełnie inne. (z innego sklepu) Ja mam trochę rzeczy z Ikea w domu i jeszcze nic nie reklamowałam.
Sabinaaa81
Właśnie też miałam taką propozycję, mimo iż zdjęcie trochę kiepskiej jakości. ;-)U mnie tez by mogla spojrzec moze trafi hehe
To Ty robiłaś sobie „samodzielny internetowy kurs” ;-) jak rozpoznawać płeć na podstawie zdjęć i położenia wyrostka względem kręgosłupa?Ja próbowałam ale nasze dziecko nie chce sie ladnie ułożyć i nie da się nic z tego odczytać
olaaa7
Ja bym strzelała w dziewczynkę Tylko, że to tak na podstawie buzi a nie wyrostka bo to trzeba mieć zdjęcie dobrze pokazujące co trzebaTo spojrz na moje zdjecie
Czuje sie na dziewczynke, a wydaje mi sie, ze bedzie synek ❤Zobacz załącznik 835682
G
gosc12
Gość
Ja w żadne nie wierzę. Gdybym wierzyła to nie miałabym żadnych ubranek, nie oglądałabym łózeczek itp Ja jem i kwasne i słodkie a nawet maczam ogórki kwaszone w roztopionych lodach... w brzuszku mam jedno dziecko, więc wierząc w zabobony jaką ma mieć płeć? D
Ja w żadne nie wierzę. Gdybym wierzyła to nie miałabym żadnych ubranek, nie oglądałabym łózeczek itp Ja jem i kwasne i słodkie a nawet maczam ogórki kwaszone w roztopionych lodach... w brzuszku mam jedno dziecko, więc wierząc w zabobony jaką ma mieć płeć? D
Nie pytalam czy wierzycie bo to tylko zabawa tylko czy wam sie sprawdzało
Sabinaaa81
Najlepiej sprawdzić samemu. Ja też jestem z Ikea zadowolona (mam od nich też część mebli) W sumie ta koleżanka to jedyna osoba, która coś reklamowała z moich znajomych.My z mężem w lipcu całe mieszkanie ikeą umeblowaliśmy i jestesmy mega zadowoleni. Co prawda pół roku dopiero minęło ale póki co nie ma czego się przyczepic. W weekend wybierami sie do ikea na dział dziecięcy także wszystkiego podotykam itp.
reklama
Jola92
Można tak powiedzieć hahahWłaśnie też miałam taką propozycję, mimo iż zdjęcie trochę kiepskiej jakości. ;-)
To Ty robiłaś sobie „samodzielny internetowy kurs” ;-) jak rozpoznawać płeć na podstawie zdjęć i położenia wyrostka względem kręgosłupa?
Podziel się: