reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
W sumie przy dobrej organizacji czasu na wszystko będzie czas miejsce i siła :-)

Dzisiaj pierwszy dzien jak mnie nic w podbrzuszu nie boli. Jedynie śluuuuuzu masa :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja też czasem czuje, że mam mokro ale jak sprawdzam to jest prawie sucho, śluzu praktycznie nic.

Dziewczynki, mam do Was pytanie. Zupełnie się nie orientuję. Jeśli teraz jestem na macierzyńskim (piąty miesiąc) o znów zaszłam w ciążę to jak to będzie wyglądac w praktyce? Macierzyński do czerwca, potem miesiąc l4 ciążowego i kolejny macierzyński? Czy raczej obecny macierzyński zostanie przerwany?

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli masz głoszony rodzicielski aż do czerwca to do tego czasu będziesz na rodzicielskim którego się z tego co wiem nie są przerwać a potem l4. Jeśli bierzesz rodzicielski w częściach to możesz skończyć terraz bieżąca cześć i po niej udać się na l4 a rodzicielski będzie do wykorzystania do 3 roku życia dziecka.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzę i czekam na pobranie lrwi a przede mną babka z ładnym już brzuszkiem na glukozie czeka juz po wypiciu. Biedną mdli okropnie. Ale brzuchol ma śliczny <3

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry!
@Moni17.06 piękne zdjęcia :)

Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.
Nie czytaj takich glupot. Dasz rade ,na poczatku jest strach obawa a potem radosc. Taka organizacja wchodzi w krew ze czlowiek sam sie dziwi. Wiem co mowie mam 3 z mala roznica wieku. A teraz o zgrozo 4 bedzie jak juz sa odchowane.

Witam babeczki poniedzialkowo. Oby te mdlosci was puscily w koncu. Ten tydzien bedzie obfitowal w wizyty u gina. Ja czwartku doczekac sie nie moge.

Dzis mialan sen ze az ryczalam i sie obudzilam. Snilo mi sie ze usg robili dopiero w 11tyg i wtedy okazalo sie ze 8tyg plod obumarl. Masakra....co ta moja glowa swiruje.
.

Nie czytaj takich glupot. Dasz rade ,na poczatku jest strach obawa a potem radosc. Taka organizacja wchodzi w krew ze czlowiek sam sie dziwi. Wiem co mowie mam 3 z mala roznica wieku. A teraz o zgrozo 4 bedzie jak juz sa odchowane.

Witam babeczki poniedzialkowo. Oby te mdlosci was puscily w koncu. Ten tydzien bedzie obfitowal w wizyty u gina. Ja czwartku doczekac sie nie moge.

Dzis mialan sen ze az ryczalam i sie obudzilam. Snilo mi sie ze usg robili dopiero w 11tyg i wtedy okazalo sie ze 8tyg plod obumarl. Masakra....co ta moja glowa swiruje.
.
Ja też już czekam z niecierpliwością i strachem na czwartek.

reklama
Do góry