Elodia
Fanka BB :)
Zatem ja 3mam kciuki za twoją betkę :-)3mam kciuki za mega wielki przyrost ! ja dziś też betuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zatem ja 3mam kciuki za twoją betkę :-)3mam kciuki za mega wielki przyrost ! ja dziś też betuję
Dzień dobry!
@Moni17.06 piękne zdjęcia
Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.
Witam z rana!
Z mdłościami... zjadlam i nic to nie dało [emoji22]
[emoji173]Styczniówka 2013[emoji173]Lipcóweczka 2018[emoji173]
Piękne zdjęcie gratuluję Który to tc?
Niestety jak w poprzedniej ciąży tak i w tej... ten sposób się nie sprawdza [emoji17]Jadłaś coś jeszcze w łóżku na leżąco?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak się wam wycieczka udała?Piękne zdjęcie gratuluję Który to tc?
U mnie dalej spokój, zero objawów. Bałam się tej podróży do Pragi ale nic się nie działo więc ufff
Fajnie było chociaż męcząco, dużo chodzenia, mimo tego, że było chłodno to pogoda dopisała bo zapowiadali opady a pięknie świeciło słoneczko Praga piękna.A jak się wam wycieczka udała?
O jakie amorki :-) pięknieFajnie było chociaż męcząco, dużo chodzenia, mimo tego, że było chłodno to pogoda dopisała bo zapowiadali opady a pięknie świeciło słoneczko Praga piękna.
Zobacz załącznik 829140
no tak trochę, jakoś nie umiem się od niego oderwaćO jakie amorki :-) pięknie