reklama
aanjaa
Fanka BB :)
Ja bym kupiła od razu taki "dla dzieci" (z małą maseczka i smoczkiem inhalujacym). Mam królika z sanity i jestem zachwycona. Wypróbowany i na synku i mężuDziewczyny a jaki polecacie inhalator? I jakie olejki czy inne środki do inhalacji na przeziębienie i zatoki?
[emoji2]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Tez mam sanityJa bym kupiła od razu taki "dla dzieci" (z małą maseczka i smoczkiem inhalujacym). Mam królika z sanity i jestem zachwycona. Wypróbowany i na synku i mężu
[emoji2]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Elodia
[emoji173] [emoji173] [emoji173] piękneJupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowił szczęśliwa! [emoji173]️
Mungo
[emoji173] [emoji173] [emoji173] piękne
Od wczoraj mam ciągle ochotę płakać... to ciąża czy mi odbija?
redavecad
Też sobie taki zrobiłam na pamiątkę Coś pięknego <3Jupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowił szczęśliwa! [emoji173]️
kinga30
Piekne, mi juz sue testy skonczyly wiec teraz niecuerpliwie czekam na czwartek☺ a Ty jutro dobrze pamietam?Jupi! Dobra to już ostatni test - ewidentnie pasażer się zadomowił szczęśliwa! [emoji173]️
reklama
Elodia
Nieee to ewidentna ciąża :-)Od wczoraj mam ciągle ochotę płakać... to ciąża czy mi odbija?
Nam kobietom dużo do szczescia nie trzeba...ot takie dwie male wyśnione wymarzone dwie kreseczki :-)
Podziel się: