reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny na katar P.renalen katar będzie ok czy polecacie coś innego? (kropka po P bo mi zaspamowało nazwę)

reklama
Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz :* a może nawet dwoma [emoji14] strasznie jestem ciekawa tej wizyty, pierwsze moje takie doświadczenia :)
Widziec jak kropek rośnie to niezapomniane uczucie :-) pierwsze kopniaki itd ehhh rozmarzyłam się aż teraz <3

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

@Onaszczesliwa2018 witaj wsrod nas. Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja tez mam strate za soba w sierpniu tego roku. Gratuluje Ci ze sie udalo i trzymam kciuki zebysmy tym razem wytrwaly do konca!

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Oczywiście, że damy radę wszystko będzie Oki tylko pozytywne myślenie jest nas w stanie uratować,nie wiem czy jesteś z osób wierzacych ,ale jesli tak to np mnie bardzo uspokaja i umacnia w nadzieji Św.Rita dużo się do niej modlę i liczę że pomoże szczęśliwie donosic moja fasoleczke a później cieszyc się macierzyństwem. Spokojnego dnia życzę

Dziewczyny na katar P.renalen katar będzie ok czy polecacie coś innego? (kropka po P bo mi zaspamowało nazwę)
Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznej :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznej :)

Właśnie nie mam inhalatora :( na szczęście mam lekki katar, mam nadzieję, że na takim etapie mi pomoże.

Popieram. Sól fizjologiczna albo woda morska do nosa a pod nos maść majerankowa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie nie mam inhalatora :( na szczęście mam lekki katar, mam nadzieję, że na takim etapie mi pomoże.
Kup inhalator :) uwierz, ze przy dziecku to będzie niezbedny gadżet :) u nas w sezonie jesienno zimowym nawet go nie chowam bo jest potrzebny cały czas :) z każdej choroby dzieci wychodzimy bez pomocy antybiotyku.

reklama
Taka ciekawostka na przeziębienie - katar w ciąży mój lekarz pierwszego kontaktu (matka czwórki dzieci) polecała inhalacje nad garnkiem ugotowanych w mundurach ziemniaków ;) Nie zdecydowałam się próbować ;) Kupiłam sól morską i psikacz do nosa dozwolony w ciąży Fitonasal. Bardzo pomógło.

Do góry