reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
chyba 6 ;DPiękne zdjęcie gratuluję Który to tc?
U mnie dalej spokój, zero objawów. Bałam się tej podróży do Pragi ale nic się nie działo więc ufff
Elodia
Widziec jak kropek rośnie to niezapomniane uczucie :-) pierwsze kopniaki itd ehhh rozmarzyłam się aż teraz <3Mam nadzieję, że będzie tak jak mówisz :* a może nawet dwoma [emoji14] strasznie jestem ciekawa tej wizyty, pierwsze moje takie doświadczenia
Onaszczesliwa2018
@Onaszczesliwa2018 witaj wsrod nas. Przykro mi z powodu Twojej straty. Ja tez mam strate za soba w sierpniu tego roku. Gratuluje Ci ze sie udalo i trzymam kciuki zebysmy tym razem wytrwaly do konca!
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiście, że damy radę wszystko będzie Oki tylko pozytywne myślenie jest nas w stanie uratować,nie wiem czy jesteś z osób wierzacych ,ale jesli tak to np mnie bardzo uspokaja i umacnia w nadzieji Św.Rita dużo się do niej modlę i liczę że pomoże szczęśliwie donosic moja fasoleczke a później cieszyc się macierzyństwem. Spokojnego dnia życzę
aanjaa
Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznejDziewczyny na katar P.renalen katar będzie ok czy polecacie coś innego? (kropka po P bo mi zaspamowało nazwę)
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Właśnie nie mam inhalatora na szczęście mam lekki katar, mam nadzieję, że na takim etapie mi pomoże.Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznej
atomek
Ola, w moim przypadku *spam* niestety w ogóle nie pomagał. Ani na katar ani na gardło. Polecam bardzo inhalacje z soli fizjologicznej
Popieram. Sól fizjologiczna albo woda morska do nosa a pod nos maść majerankowa.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
redavecad
Kup inhalator uwierz, ze przy dziecku to będzie niezbedny gadżet u nas w sezonie jesienno zimowym nawet go nie chowam bo jest potrzebny cały czas z każdej choroby dzieci wychodzimy bez pomocy antybiotyku.Właśnie nie mam inhalatora na szczęście mam lekki katar, mam nadzieję, że na takim etapie mi pomoże.
reklama
Dorotea.
Taka ciekawostka na przeziębienie - katar w ciąży mój lekarz pierwszego kontaktu (matka czwórki dzieci) polecała inhalacje nad garnkiem ugotowanych w mundurach ziemniaków Nie zdecydowałam się próbować Kupiłam sól morską i psikacz do nosa dozwolony w ciąży Fitonasal. Bardzo pomógło.
Podziel się: