G
gosc12
Gość
@olaaa7 gratulacje! :-) 10 cm to już kawał chłopczyka ;-) <3
U mnie 7, ale rosnie 10 to juz sporo fajnie, ze juz znasz Ola plec mozesz zaszalec juz na zakupach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@olaaa7 gratulacje! :-) 10 cm to już kawał chłopczyka ;-) <3
Jeszcze jarmuż do koktajli się świetnie sprawdza, zamiast pietruszkiJa polecam koktajl: pęczek natki pietruszki, kiwi, banan dla smaku, trochę soku z cytryny albo pół pomarańczy, zmielone siemię lniane. Tak sobie podnosiłam poziom żelaza w poprzedniej ciąży. Teraz też czasem robię, nawet mój niemowlak uwielbia.
Szpinak wbrew wszystkiemu aż tyle żelaza nie ma, lepsze natka pietruszki, jarmuż, choć oczywiście szpinak lepszy niż sałataDziewczyny ja na krew wcinam szpinak. Sałatę zastąpiłam świeżym szpinakiem. Hemoglobina i wolne żelazo super .
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jem to, na co mały pasożyek ma ochotę, przejął kontrolę mdłosci nie mam, ale nie mogę patrzeć na niekore rzeczy. Na szczęście widocznie wie, czego mu potrzeba, bo chce całego mnóstwa owoców i warzyw.A dziewczyny jecie na co macie ochote ? Czy jecie tez cos czego nie lubicie byle by dostarczyc dziecku witamin?
Szpinak wbrew wszystkiemu aż tyle żelaza nie ma, lepsze natka pietruszki, jarmuż, choć oczywiście szpinak lepszy niż sałata
Poza tym świetne są buraki, pieczone, kiszone, jakiekolwiek
A dziewczyny jecie na co macie ochote ? Czy jecie tez cos czego nie lubicie byle by dostarczyc dziecku witamin?