Ja wczoraj usłyszałam od syna mojego M, że wyglądam na 18 lat [emoji173]
Hahhah zapunktował chłopak! ale tak naprawdę wyglądasz faktycznie bardzo młodo
Dziewczyny mówicie o jajecznicy zamiast mózgu a to co ja zrobiłam przed chwilą to przechodzi już ludzkie pojecie stwierdziłam , że poogarniam dziś trochę mieszkanie no i wzięłam się za stół szklany i psikam sobie jak zwykle płynem do szyb(tak jeszcze wtedy myslalam) i "poleruje i poleruje "a wychodzą coraz gorsze mazy i w głowie już mi się wiazanka układa i pomysł że zaraz wyrzuce ten płyn...patrzę a tam płyn do czyszczenia piekarnika (obydwa są grejfrutowe i w podobnych butelkach ) chociaż w życiu ich niepomylilam ... aż sama zaczęłam się z siebie śmiać także uwierzcie nie ma z wami tak źle
Ja tak miewałam i bez ciąży
Mloda swietnie, bo ma kolezanke w swoim wieku[emoji5] Nawet juz mnie chwilami irytuje[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
hahahah cieszę się że nie musisz jej zabawiać!
Ja w październiku 33, a wczoraj w autobusie chciał mnie na kawę zaprosić chłopak tak około 24 lat Powiedziałam, że mąż miał by coś przeciw ale koleżance załatwiłam randkę Jak dobrze wiedzieć, że podobam się komuś jeszcze prócz mężowi
Mieć rwanie w ciąży to jest coś...!
Melduję że moje oba dzieciaczki całe i zdrowe. Pappa wyszła pięknie. [emoji16] pomimo niemal 39 wiosen ryzyko bardzo niskie [emoji173][emoji173]
Trzymam kciuki za resztę [emoji16]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Cudownie! I gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt. @Sabinaaa81 super że wszystko ok!
Dziewczyny dziękuję Wam wszystkim za życzenia nie będę oddzielnie bo okazało ich się naprawdę sporo <3 jeszcze raz dziękuję i oby się spełniły :*
..to jeszcze ja się dołączę- przede wszystkim bezproblemowej ciąży i ogólnie zdrowia, szczęścia i miłości :*
Dziewczyny czy mialyscie moze kosz mojzesz?zastanawiam sie nad kupnem ,tak zeby byl na poczatek
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostanę od znajomych i bardzo się cieszę. W pierwszej ciąży też chciałam, ale trochę pożałowaliśmy pieniędzy bo dostępne były wtedy w sumie tylok w mothercare mega drogie, a teraz z kolei mamy spore mieszkanie i dostanę od koleżanki, więc bardzo się cieszę
Czy Was też tak wszystko rozczula? Obojętnie czy coś oglądam, czytam, słucham wszędzie wynajde coś co mnie wzrusza i łzy mi same lecą. W 1 ciąży też tak miałam
...tak! dosłownie wszystko! masakra....
A ja dzisiaj, ciesząc się że zaczynam II trymestr po raz pierwszy zwymiotowałam Masakra no. Wciąż mi średnio. Poza tym wyskoczyła mi opryszczka... malutka, ale zawsze.... eh. Słaby dzień.