reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Też myślę że będzie dobrze, wybraliśmy ginekologa - położnika najlepszego i bardzo polecanego we Wrocławiu. W dodatku 17 lat pracował jako diabetolog w poradni dla ciężarnych a ja po sterydach na astmę, mam trochę za dużo :( być może jest ryzyko zatrucia ciążowego, cukrzycy ciążowej itp :(

Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Z Wrocławia? To niedaleko ;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) a ja dzisiaj uznałam, że chyba się powieszę jak będę musiała iść do pracy więc biorę zwolnienie na 2-3 dni. Nie lubię swojej korpo niestety...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej hej;) mąż w łóżku widzę nie pojechał do pracy bo pada. Kawka w łóżku ) zaraz wyprawiam dzieci do przedszkola;)

Miłego dnia życzę;)
WiYtujacym udanych wizyt;) i

Witam nowe lipcówki;)

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, hej, ja też już nie śpię, ale jestem strasznie niewyspana, bo 2 razy obudziłam się w nocy zlana potem, takie koszmary mi się śniły, że bałam się w nocy iść wysikać :D

23584072_1598135453558430_1885467517_o.jpg
23584072_1598135453558430_1885467517_o.jpg z czwartku

Załączniki

• 23584072_1598135453558430_1885467517_o.jpg
    23584072_1598135453558430_1885467517_o.jpg
    311,1 KB · Wyświetleń: 273
Witam porannie. Nirwyspana ale młodą do szkoły trzeba ogarnąć a potemna betkę. Pamiętając mdłości w tramwaju z poprzedniej bety, zapobiegawczo śniadanko zjem jak wrócę :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dzień dobry!
@Moni17.06 piękne zdjęcia :)

Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.

reklama
Do góry