reklama
ookatkaoo1993
Fanka BB :)
Z Wrocławia? To niedalekoTeż myślę że będzie dobrze, wybraliśmy ginekologa - położnika najlepszego i bardzo polecanego we Wrocławiu. W dodatku 17 lat pracował jako diabetolog w poradni dla ciężarnych a ja po sterydach na astmę, mam trochę za dużo być może jest ryzyko zatrucia ciążowego, cukrzycy ciążowej itp
Napisane na STF-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
ookatkaoo1993
Hej hej mąż w łóżku widzę nie pojechał do pracy bo pada. Kawka w łóżku ) zaraz wyprawiam dzieci do przedszkola
Miłego dnia życzę
WiYtujacym udanych wizyt i
Witam nowe lipcówki
Miłego dnia życzę
WiYtujacym udanych wizyt i
Witam nowe lipcówki
redavecad
Dzień dobry!
@Moni17.06 piękne zdjęcia
Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.
@Moni17.06 piękne zdjęcia
Ja dziś w nocy miałam atak paniki. Przeczytalam jakiś artykol o matce trójki dzieci, ile jest przy tym roboty, prania, ze zaczęłam sie zastanawiać, co my zrobiliśmy. Czemu rezygnujemy z tych przespanych już nocy, wygody zostawienia dzieci babci, i ogólnie było już na luzie, a jak będzie jak urodzi się trzecie dzIecko... normalnie nie mogłam oddychać i zasnąć. Muszę sobie to wszystko poukladac w głowie, bo zwariuje.
reklama
3mam kciuki za mega wielki przyrost ! ja dziś też betujęWitam porannie. Nirwyspana ale młodą do szkoły trzeba ogarnąć a potemna betkę. Pamiętając mdłości w tramwaju z poprzedniej bety, zapobiegawczo śniadanko zjem jak wrócę :-)
Podziel się: