reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

My zabralismy Synka. Odbyl sie normalny pogrzeb. Najblizsza rodzina i przyjaciele. Ale mozna tez zdecydowac inaczej. Przy poronieniu trzeba oznaczyc plec jesli chce sie dziecko pochowac. To robi sie prywatnie i troche kosztuje. Nie jest to obligatoryjne.
Ja znałam płeć bo robiłam amniopunkcje, poza tym po usg było widać że to dziewczynka

p19u3e3kfpkgu4vr.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Dziewczyny, które miały już połówkowe... (niekoniecznie w tej ciąży, bo to za wcześnie jeszcze ;))
Bo czytałam, że robi się też usg dopochwowe.. Można je jakoś zastąpić..? Wiem, że chodzi o ocenę szyjki itd, ale mam dużą nadzerkę, którą przy kontakcie krwawi, poprzednie usg dopochwowe skończyło się szpitalem, i boję się... :(

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zawsze masz prawo odmówić takiego badania. Zwlaszcza jak mu to uzasadnisz to co najwyzej zapisze, że na badanie szyjki nie wyrazilas zgody i już. Moja koleżanka przez całą ciążę nie była badana dopochwowo, bo nigdy, ze względu na pewne przeżycia, nie wyraziła na takie badanie zgody.

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Moja laryngolog mowila, ze z lekow tylko otrivin alergy i sinupret. Ona jest bardzo rygorystyczna pod tym wzgledem wiec jej wierze i stosuje. Ale ja mam problem z zatokami i wiem kiedy musze cos zazyc. Mam nadzieje, ze Tobie przejdzie bez lekow!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Jutro idę do mojej rodzinnej bo dziś jej nie było i byłam u kogoś innego. Ale temperatura już 37,5. Mam nadzieję że się nie rozwinie... [emoji17]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Potwierdzam a sutki mam czasem wymęczone do granic możliwości. Zobaczymy jak będzie dalej, może w 3 trymestrze już coś się będzie działo wtedy odstawię brutalnie

@nowaJA 100 lat i spełnienia marzen

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam ze moja moze wrocic do cyckowania widzac rodzenstwo[emoji16]zobaczymy

reklama
Do góry