reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi właśnie ostatnio najlepiej śpi się na plecach, jak nigdy [emoji14]

p19u3e3k07swjokw.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja zasypiam na boku. Raz prawym, raz lewym. Ostatnio sie obudziłam w nocy i odkryłam że jakimś cudem sie w tym rogalu przekręciłam i spałam na plecach. A obudziłam się bo było mi mega nie dobrze. Także unikam pleców żeby nie było powtórki :)

reklama
Ja to Wam powiem, że nie wiem jak śpię tak jak mi wygodnie tylko na brzuchu nie. I w każdej ciąży to znaczy w drugiej trochę gorzej ale w pierwszej spałam rewelacyjnie od początku do końca

Super ze wszystko ok,trzymajcie tak dalej. A co do plci dowiecie sie zapewne na polowkowym.

Wlasnie dziewczyny w jakim tygodniu miedzy 18-22najlepiej zrobic usg 3d. Chce sie zapisac prywatnie a nie mam.pojecia w ktorym najlepiej dzidziola widac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja bym zrobila ok 7 miesiaca :)

Weź mi nawet nie mów. Ja słyszałam, ze nie mogę zakladac nogi na nogę bo się dziecko z krzywymi nogami urodzi. Że też ludzie w takie rzeczy wierzą...
Serio??? To o tym to jeszcze nie slyszalam. Ja generalnie jestem antyzabobony. Suknie ślubne wybieralam z przyszłym mezem, syn miał włosy obcinanie przed rokiem i wiele innych. Jak ma się coś stać to i tak się stanie. Tyle.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Spicie na prawym boku ? Podobno nie wolno, i najlepiej po 12 tygodniu spac tylko na lewym, bo uciska sie zyle ? Jesli sie myle poprawcie. Ale moze cos w tym jest bo ja od 2 tygodni nie moge nawet chwili polezec na prawym boku, czuje dziwny ucisk. A moze dziecko mam bardziej po prawej stronie ulozone ?
Zgadzam się z Tobą. Nie mogę też spać na prawym boku, tzn nie za długo. Plecy ok. Ale widzę,że już mit obalony...:-)

Ostatnia edycja:
Do góry