Agatka29
Fanka BB :)
Hej ooo
j ja już po wizycie oczywiście weszłam z godzinnym poślizgiem ale u mojego lekarza to standard także byłam przyszykowana
Wszystko narazie dobrze szyjka zamknięta, pobrał mi cytologia zlecił badania
Następna wizyta 12. 02 a za dwa tyg mam podjechać do szpitala na dyżur żeby zbadal szyjke bo narazie ma 3 cm ale muszę ją kontrolować
Boli mnie brzuch wzięłam magnez za mocno chyba badał :/ wszyscy byli przyszykowani że poznam płeć ale ja nawet nie zapytałam bo wziął się za badanie tej szyjki i tak się bałam że szok na szczęście jest narazie Oki aaaa j dziś dzidziusia tylko główkę widziałam jak badał szyjke czy nie rozwiera od środka to naprawdę już duża była
mówił że straszny wiercioch z tej mojej dzidzi bo nie mógł tętna zbadać tak fikal
Czyli dziewczynki jestem uspokojenie a na tydzień heheh
Wszystko narazie dobrze szyjka zamknięta, pobrał mi cytologia zlecił badania
Następna wizyta 12. 02 a za dwa tyg mam podjechać do szpitala na dyżur żeby zbadal szyjke bo narazie ma 3 cm ale muszę ją kontrolować
Boli mnie brzuch wzięłam magnez za mocno chyba badał :/ wszyscy byli przyszykowani że poznam płeć ale ja nawet nie zapytałam bo wziął się za badanie tej szyjki i tak się bałam że szok na szczęście jest narazie Oki aaaa j dziś dzidziusia tylko główkę widziałam jak badał szyjke czy nie rozwiera od środka to naprawdę już duża była
Czyli dziewczynki jestem uspokojenie a na tydzień heheh