reklama
Będzie dobrze. Daj znać po [emoji3]Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać. wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
G
gosc12
Gość
Najwcześniejszy przypadek w pierwszej ciąży znam 13+4 - moja kuzynka (nie wierzyli jej, ale że pracowała w szpitalu, to jak określiła, gdzie jest mały i usg potwierdziło..), mama też porównywalnie, a ja pierwszy raz 13+5
Ale fajnie tak wczesnie mnie to pewnie nie czeka, bo czuje bardzo rzadko cos dziwnego, fajnego w podbrzuszu ale to pewnie moje urojenia ale juz jutro ide zobaczyc mojego aniołka, w koncu ! 4 tygodnie tak sie ciagną
G
gosc12
Gość
właśnie i ja, tęsknie za sushi i tatarem.. zdarzało mi się codziennie jeść ;(
A jak sie pozmienialy wasze smaki ? Ja wczesniej przepadalam za slonym, chipsy, frytki slone dania, a teraz mnie mdli od zapachu mięsa, na chipsy nie moge patrzec a mam caly kufer slodyczy, tak mnie do nich ciagnie, a boje sie o cukrzyce. Zaraz sobie zmierze cukier, ciekawe czy mam w normie
Veraska
Fanka BB :)
Trzymam i ja kciuki mocno zaciśnięteJa dziś na 15 :15 już nie mogę spać. wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Ja nic jeszcze nie kupiłam, ale nie dlatego, że się boję. Po prostu jeszcze tego nie czuję. Druga sprawa, że zaraz zaczynam remont duży (z sypialni trzeba zrobić salon, a z salonu 2 pokoje) i nie chcę żeby mi się ubranka kurzyły. Trzecia sprawa chcę najpierw poznać płeć. Bo jesli to chłopak to w sumie ubranka mam.Hej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/
G
gosc12
Gość
wieczorna lektura 40 stron na forum dla mamusiek oj dziewczyny dajecie czadu
Ja wczoraj sie polozylam bo nikogo juz nie bylo, a rano wstałam, i czytam i czytam i czytam i konca nie widac haha
G
gosc12
Gość
Dzień dobry dziewczyny, wczoraj zrobiłam sobie przerwę od forum, więc nie zdołam nadrobić postów z całego dnia. Coś mnie ominęło?
Na mnie niestety wcale nie działa
Ja też tęsknię za tatarem Byle do lipca
A karmiąc chyba tez nie wolno takich dań ? Chyba, ze nie zamierzasz karmic ?
G
gosc12
Gość
Ja zakupiłam poduszkę mam ha od 3 dni, fajna sprawa tylko ciężko na siku wydostać się z niej
Kurcze a ja co się obudzę w nocy to śpię na plecach tak mi wygodnie
ale zaraz świadomie przekrecam się na bok
Jak nie moglam spac na prawym boku, to dzisiaj w nocy na lewym bolal mnie brzuch, czulam jak bym miala siniaka heh ;/
reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Najwidoczniej dzidziusiowi na prawym nie wygodnieJak nie moglam spac na prawym boku, to dzisiaj w nocy na lewym bolal mnie brzuch, czulam jak bym miala siniaka heh ;/
Podziel się: