reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ola na kiedy masz termin bo widzę że zaczęłaś 16 tydzień ha mam na 04.07ale z USG ciąża starsza o 6 dni czyli końcówka czerwca, moje Marzenie dotrzymać do 13 czerwca wtedy będę miała 37 tydzień :)

reklama
Właśnie jak nieraz dodajesz zdjęcia tych ciuszków to też mam ochotę wybrać się do sklepu :)
No wcale Ci się nie dziwię :) Strasznie takie zakupy wciągają, ja to mam problem, żeby będąc w sklepie czegoś dla maluszka nie kupić :p Jestem ciekawa co jutro powie gin, jeśli znowu potwierdzi, że to chłopiec to może się skuszę i kupię coś typowo dla chłopca :p Jeszcze 4 tygodnie do prenatalnych :))) Już nie mogę się doczekać ale też zaczynam się bać czy wszystko jest ok.

Ola na kiedy masz termin bo widzę że zaczęłaś 16 tydzień ha mam na 04.07ale z USG ciąża starsza o 6 dni czyli końcówka czerwca, moje Marzenie dotrzymać do 13 czerwca wtedy będę miała 37 tydzień :)
Ja jutro zaczynam 16 tydzień :) Termin z OM mam na 9.07, z pierwszych prenatalnych też wychodzi na 9.07, na ostatniej wizycie u ginekologa też wyszło z pomiarów, że termin na 9.07, zobaczymy czy jutro coś powie na ten temat :)

No wcale Ci się nie dziwię :) Strasznie takie zakupy wciągają, ja to mam problem, żeby będąc w sklepie czegoś dla maluszka nie kupić [emoji14] Jestem ciekawa co jutro powie gin, jeśli znowu potwierdzi, że to chłopiec to może się skuszę i kupię coś typowo dla chłopca [emoji14] Jeszcze 4 tygodnie do prenatalnych :))) Już nie mogę się doczekać ale też zaczynam się bać czy wszystko jest ok.
Ja w ogole weny nie mam. Moze dlatego, ze plci nie znam i ze na dziewczynke mam wszystko doslownie co musze miec, procz kosmetycznych rzeczy wiadomo, ktore kupie pod koniec ciazy.

xrotgov3q3o4y33i.png

No wcale Ci się nie dziwię :) Strasznie takie zakupy wciągają, ja to mam problem, żeby będąc w sklepie czegoś dla maluszka nie kupić :p Jestem ciekawa co jutro powie gin, jeśli znowu potwierdzi, że to chłopiec to może się skuszę i kupię coś typowo dla chłopca :p Jeszcze 4 tygodnie do prenatalnych :))) Już nie mogę się doczekać ale też zaczynam się bać czy wszystko jest ok.
Niektóre ciuszki typowe dla płci są świetne
Jak już oglądałam na H&M taki komplecik bodziaki z muszka i spodenki super mój synek miał je albo jakieś tygryski hehe
Dla dziewczynki też już 0rzegladalam jakieś biedroneczki są wszystko takie słodkie że tylko się rozczulac :)

reklama
Do góry