reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać. :) wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki :) a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?

reklama
Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać. :) wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki :) a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Na pewno będzie dobrze :) A dzidzia już na pewno jest duża po takim czasie :) Ja mam wizytę jutro o 16:15 i też się stresuję. Myślałam, że to minie po tym pierwszym trymestrze ale strach jest ciągle. U mnie włącza się tak mniej więcej tydzień po wizycie i potem przez kolejna 2 tygodnie się stresuję.

Hej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/

Na pewno będzie dobrze :) A dzidzia już na pewno jest duża po takim czasie :) Ja mam wizytę jutro o 16:15 i też się stresuję. Myślałam, że to minie po tym pierwszym trymestrze ale strach jest ciągle. U mnie włącza się tak mniej więcej tydzień po wizycie i potem przez kolejna 2 tygodnie się stresuję.
Mam tak samo że jak wizyta za parę dni to stres po wizycie jestem spokojna tydzień a później znów zaczynam myśleć :) chyba nam tak zostanie do końca ciąży :)

Hej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/
Hej ja jeszcze nie kupuje, może zacznę po polowkowym albo później też się jeszcze boje, zresztą mam sporo ciuszków po synku takich których nawet raz nie założył bo nakupilam za dużo i wyrósł :)
Napewno i tak kupię wszystko hehe znając mnie :)
Chyba że będzie dziewczynka :)

Hej ja jeszcze nie kupuje, może zacznę po polowkowym albo później też się jeszcze boje, zresztą mam sporo ciuszków po synku takich których nawet raz nie założył bo nakupilam za dużo i wyrósł :)
Napewno i tak kupię wszystko hehe znając mnie :)
Chyba że będzie dziewczynka :)
To ja lepiej też zaczekam a do sklepów typu PEPCO nawet nie będę wchodziła :D

My już mamy pół szuflady w komodzie :p Nie jestem przesądna i nie wierzę, że zakupy ciuszków czy czegokolwiek innego dla dziecka mogą mieć wpływ na przebieg ciąży.

Wczoraj na obiad zaprosiła teściów zrobiłam pyszny sos z prawdziwko( wszyscy zachwalali) do tego ziemniaki schabowy i surówki a ja tylko troszkę spróbowałam tego sosu ech... I wiecie że cało noc o nim myślami że nie zjadłam, kurcze już ze mną nie jest dobrze żeby tak intensywnie myśleć o sosie z prawdziwkow

reklama
Do góry