reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Na pewno będzie dobrze A dzidzia już na pewno jest duża po takim czasie Ja mam wizytę jutro o 16:15 i też się stresuję. Myślałam, że to minie po tym pierwszym trymestrze ale strach jest ciągle. U mnie włącza się tak mniej więcej tydzień po wizycie i potem przez kolejna 2 tygodnie się stresuję.Ja dziś na 15 :15 już nie mogę spać. wstałam po 5 jak zwykle stres :/ trzymajcie kciuki a nie widziałam dzidzi prawie miesiąc
Ma ktoś dziś jeszcze wizyte?
Agatka29
Mam tak samo że jak wizyta za parę dni to stres po wizycie jestem spokojna tydzień a później znów zaczynam myśleć chyba nam tak zostanie do końca ciążyNa pewno będzie dobrze A dzidzia już na pewno jest duża po takim czasie Ja mam wizytę jutro o 16:15 i też się stresuję. Myślałam, że to minie po tym pierwszym trymestrze ale strach jest ciągle. U mnie włącza się tak mniej więcej tydzień po wizycie i potem przez kolejna 2 tygodnie się stresuję.
Agatka29
Hej ja jeszcze nie kupuje, może zacznę po polowkowym albo później też się jeszcze boje, zresztą mam sporo ciuszków po synku takich których nawet raz nie założył bo nakupilam za dużo i wyrósłHej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/
Napewno i tak kupię wszystko hehe znając mnie
Chyba że będzie dziewczynka
Renfrii
To ja lepiej też zaczekam a do sklepów typu PEPCO nawet nie będę wchodziłaHej ja jeszcze nie kupuje, może zacznę po polowkowym albo później też się jeszcze boje, zresztą mam sporo ciuszków po synku takich których nawet raz nie założył bo nakupilam za dużo i wyrósł
Napewno i tak kupię wszystko hehe znając mnie
Chyba że będzie dziewczynka
olaaa7
My już mamy pół szuflady w komodzie Nie jestem przesądna i nie wierzę, że zakupy ciuszków czy czegokolwiek innego dla dziecka mogą mieć wpływ na przebieg ciąży.Hej Dziewczyny czy kupujecie już jakieś ciuszki dla maluszka? Ja jak wchodzę do sklepu to bym chciała kupić już coś ale się bardzo boję ;/
Agatka29
Wczoraj na obiad zaprosiła teściów zrobiłam pyszny sos z prawdziwko( wszyscy zachwalali) do tego ziemniaki schabowy i surówki a ja tylko troszkę spróbowałam tego sosu ech... I wiecie że cało noc o nim myślami że nie zjadłam, kurcze już ze mną nie jest dobrze żeby tak intensywnie myśleć o sosie z prawdziwkow
Agatka29
Ale sporo dziewczyn już zaczęło zakupy jeśli masz już 9chote cis kupić to czemu nie najgorzej się przełamać i zacząćTo ja lepiej też zaczekam a do sklepów typu PEPCO nawet nie będę wchodziła
reklama
Agatka29
Właśnie jak nieraz dodajesz zdjęcia tych ciuszków to też mam ochotę wybrać się do sklepuMy już mamy pół szuflady w komodzie Nie jestem przesądna i nie wierzę, że zakupy ciuszków czy czegokolwiek innego dla dziecka mogą mieć wpływ na przebieg ciąży.
Podziel się: