reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jem wryby wędzone, ale nie będę nikogo namawiać. Jak któraś nie czuje się pewnie lepiej sobie odmówić niż się stresować. Jeżeli chodzi o jedzenie zrezygnowałam tylko z surowego mięsa i ryb, chociaż tatara i sushi kocham miłością ogromną :D

właśnie i ja, tęsknie za sushi i tatarem.. zdarzało mi się codziennie jeść ;(

Ostatnia edycja:
reklama
właśnie i ja, tęsknie za sushi i tatarem.. zdażało mi się codziennie jeść ;(

Ja z sushi tak miałam, ze raz w tygodniu musiało być i teraz po prostu jem pieczone albo gotowana krewetkę, ale smakuje mi trochę mniej wiec jem mniej. W pierwszej ciszy jakoś ciężej mi było z sushi i tatarem [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ide spac. Mam nadzieje, ze w miare szybko usne. Mam coraz wiekszego stresa[emoji53] Do tego zaczyna mnie gardlo belec[emoji20]

Na pewno nie uda mi sie byc na bierzaco, ale postaram sie zagladac. Zycze powodzenia na witytach w najblizszych dniach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny ide spac. Mam nadzieje, ze w miare szybko usne. Mam coraz wiekszego stresa[emoji53] Do tego zaczyna mnie gardlo belec[emoji20]

Na pewno nie uda mi sie byc na bierzaco, ale postaram sie zagladac. Zycze powodzenia na witytach w najblizszych dniach!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Trzymam kciuki, i spokojnych snów :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj Kinga o tym akurat nie mam pojecia Pierwsze słyszę, żeby coś robiła z szyjka. Wielu lekarzy ja przepisuje ciężarnym, chyba wiedzą co robią? Na pewno działa rozkurczowo. A próbowałaś magnezu? Moim zdaniem magnez jest lepszym rozwiązaniem w ciąży, bo działa przeciwskurczowo na wszystkie mięśnie, w tym macie.
Popieram mój lekarz ostatnio powiedział mi że jak coś brać magnez jest o wiele lepszy niż nospa ale, jeśli na twoj przypadek działa nospa to bierz tym bardziej że Lekarz kazal

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny, wczoraj zrobiłam sobie przerwę od forum, więc nie zdołam nadrobić postów z całego dnia. Coś mnie ominęło?

Tantum verde jest bardzo dobre, tez psikam jak czuje ze zaczyna mnie bolec gardlo, pomaga w momencie ;)
Na mnie niestety wcale nie działa :(

właśnie i ja, tęsknie za sushi i tatarem.. zdarzało mi się codziennie jeść ;(
Ja też tęsknię za tatarem :p Byle do lipca :D

To pewnie indywidualna sprawa. Mi jest ciezko np. na lewym, wydaje mi sie, ze dziecko jest bardziej po tej stronie, bo tez bardziej mi brzuch tam sterczy.

Ja dlatego albo spie plecami do meza :D i sie o niego opieram albo ukladam sobie koldre za plecami. Planuje tez zakup poduszki takiej dlugiej, zeby lepiej mi bylo zostac na boku, bo wczesniej spalam tylko na brzuchu. Teraz na plecach mi sie niedobrze robi od razu, wiec tez pare razy jak sie odwrocilam na plecy podczas snu to budzilam sie ze strasznymi mdlosciami.
Ja zakupiłam poduszkę mam ha od 3 dni, fajna sprawa tylko ciężko na siku wydostać się z niej :)
Kurcze a ja co się obudzę w nocy to śpię na plecach tak mi wygodnie
ale zaraz świadomie przekrecam się na bok

reklama

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Trzymma mocno za mała kciuki!! Niech, jej nie wymecza za bardzo i wszystkie badania niech zniesie dzielnie :)
I ciebie żeby tylko coś nie rozłożyło

Do góry