reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Lekarz chyba badał Ci szyjke? Na pewno by powiedział, że coś jest nie tak. A może już będzie odchodzi od tej no-spy i zostawi sam magnez? Pogadaj z nim na wizycie. Łukasz magnez?
Tak bada mi szyjkę, nie mówiła, że coś jest nie tak. Zobaczymy do wizyty mam taki zestaw. Magnez łykam 3 razy dziennie magneb6

reklama
Spicie na prawym boku ? Podobno nie wolno, i najlepiej po 12 tygodniu spac tylko na lewym, bo uciska sie zyle ? Jesli sie myle poprawcie. Ale moze cos w tym jest bo ja od 2 tygodni nie moge nawet chwili polezec na prawym boku, czuje dziwny ucisk. A moze dziecko mam bardziej po prawej stronie ulozone ?

Spicie na prawym boku ? Podobno nie wolno, i najlepiej po 12 tygodniu spac tylko na lewym, bo uciska sie zyle ? Jesli sie myle poprawcie. Ale moze cos w tym jest bo ja od 2 tygodni nie moge nawet chwili polezec na prawym boku, czuje dziwny ucisk. A moze dziecko mam bardziej po prawej stronie ulozone ?
Przeciez to dawno obalony mit! Obecna wiedza medyczna pozwala stwierdzic, ze nie powinno sie tylko spac na plecach, a i na brzuchu praktycznie sie nie da (ja jeszcze spie, ale juz ciezko).

reklama
Ja się zastanawiam na ile faktycznie ogarniamy jak śpimy w nocy- tzn i tak się przewracamy podczas snu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry