reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ale sobie pospalam :) czuje sie mega wyspana, ale zawalilam troche godziny mierzenia cukru. Musze sobie wszystko dzis poprzestawiac.
Tak jak mowilam i ja dzis stanelam na wadze. Mam okolo +1 kg. Bylo by pewnie wiecej ale slodyczy nie jem w ogole.

xrotgov3q3o4y33i.png

Amasz problemy z cukrem ?;)

Mój mąż się boi, ale na pewno będzie na początku, na końcu pewnie wyjdzie na korytarz, żeby nie trzeba było go zbierać z podłogi ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

To tak jak u mnie myślę, że w tej początkowej fazie będzie przy mnie ale już przy samym porodzie nie i na pewno nie będę na nim tego wymuszać chyba że sam powie że chce zostać ale to jego decyzja też jest człowiekiem i ma prawo wyboru . Wiem jak ciężko zniósł to kiedy w pierwszej ciazy pojechaliśmy do szpitala i okazało się, ze dziecko niezyje to zemdlal i mi go wywiezli nawet nie wiedziałam gdzie a jak już go odnalazlam to był już przytomny i pod kroplowkami płakał jak dziecko choć zawsze myslalam, że jest ze stali .. takze mysle , ze w tej najwazniejszej fazie bedzie przy mnie , a później zobaczymy w sumie to jest mi to obojętne i tak mi synka wypchnac niepomoze :D

Ja uważam że decyzja należy do faceta ale szczerze to nie chciała bym żeby mąż był przy mnie ale u mnie cc to i tak nie mam wyboru będzie czekał za drzwiami :) ale każdy robi jak uważa i myślę że każda decyzja jest dobra :)

reklama
Z krwi wyszlo. Juz po pierwszej wizycie jak dostalam skierowanie na badania podstawowe w tym glukoze, to mialam podniesiony, pozniej lekarz kazal mi zrobic obciazenie glukoza i tez wyszlo ze mam na czczo za wysoki. Skierowanie do diabetologa i trzeba bylo isc :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Do góry