reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ohhh rany to ta sama krolowa s inna polityka w szwecjin

Bylismy 9 dni w szpitalu bo wczesniak lozysko przodujace ale w szpitalu dawali ciuszki pieluszki kremy , husteczki ,przynioslam moja torbe to mowili moze pani ubrac w swoje ale mamy pelno ubranek, oczywiscie miala 47 przy porodzie wiec 50 mialam dwie pary moje inne pozycxalam od nich
Wricilam ze szpitala ubieralam 56 bo msc poltora nie ma sensu kupowac 10 par tiny love rozmiaru spuochow na msc poltory

Teraz mam nadz urodze duzego synka;))
Haha a ja bym chciala troche mniejsze dziecie [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Dziewczyny, mam chyba problem i szaleje. Byłam we wtorek na daniach prenatalnych, co prawda na wyniki krwi muszę czekać, ale mam wyniki z usg. Lekarz powiedział, że okej. Ale dziś zerkłam co u was słychać, przejrzałam w miarę możliwości posty w tył (mogłam coś pomijać bo ilość jest porażająca) i te moje wyniki wydają mi się kiepskie... Nie wiem co myśleć. W październiku skończyłam 26lat. Trisomia 21 (ryzyko podstawowe 1:903) u mnie 1:4513; Trisomia 18 (1:2174) 1:6588; Trisomia 13 (1:6829) <1:20000. Nie wiem co mam myśleć. Nie zapytałam lekarza bo nie wiedziałam, że mogą być aż takie różnice.... Myślałam że test z krwi to formalność, a ja czuje że będę miała ciężki tydzień

Spokojnie. Te wyniki sie zmienia po dodaniu do tego wynikow z krwi i dopiero wtedy beda prawdziwe.
Ja z samego usg tez mam podobne, a my tu podajemy juz calosciowe [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

tez nie moge spac. choc jestem zmeczona. chcialam cos w,aczy. w tv, ale nie moge znalec pilota od dekodera. ten moj maly lobuz znow gdzies go ukryl.
ja normalnie uwielbiam piec. minimum raz w tygodniu bylo w domu jakies ciacho. a teraz to mi sie nie chce nawet najprostrzego clasta zrobic. juz dwa razy wyrzucalam drozdze, ktore kupilam w nadziei, ze tym razem cos na pewno upieke. znow mam nowe drozdze, ale nie wiem czy nie podziela losu poprzednich.

Mnie się chce, ale niebardzo mogę :(
Ale mam nadzieję, że niedługo będę miała trochę mniej ograniczeń, i będę mogła się wyżywać kulinarnie :)
Tylko, nie wiem co na to waga ;) :O

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja bym znowu spala, ale musze wstawać i jechać po brata. Tyle dobrze, ze w nocy ruchu nie ma. Ferie sie zaczęły, nawet nie wiecie jaki ruch sie u nas zrobil.. wczoraj padlam spać po 8, ale za godzinę wrócić do spania :)

reklama
Do góry