reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Kochana a czy ktoras z nas jest tu lekarzem?
Zaufaj lekarzowi , mowil ok to ok ;)) po co ci daremny stres?
Wypij mleko cieple I nyny , ja juz tez
Szkoda, że nas tyle a ginekolog ani położonej żadnej [emoji39] mają kobiety wiedzę i im forum nie jest potrzebne... A szkoda

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
U nas w Polsce są kobiety, które mają 3usg na ciążę [emoji4]bo nadal wierza w szkodliwość tego badania i nawet proszą by trwało krótko...

f2w39n7303c24ozn.png
Ja w 1 ciąży miałam byłam na potwierdzeniu ciąży w 5tc, potem w 7tc. Nastepnie miałam usg 13tc, 22tc, 33tc. Tyle robił mój lekarz. Nie bardzo mogłam wybrzydzać, bo po znajomości mi załatwili wizyty na Nfz, gdzie normalnie ze 4 miesiące się na nie czeka, a ja pracowałam w banku na umowę zlecenie, więc jak zaczął rosnąć brzuch wyrzucili mnie i zostałam bez grosza. I przeżyłam :) Ale mniej czytałam glupot na internecie ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Moj najgorszy koszmar powrocil- mdlosci !mialam wzgledny spokoj przez okolo 3 tygodni az tu znowu... Myslalam , ze to juz koniec, ale nie. Miala ktoras z was podomnie?? Abrzuch jak mie rósł tak dalej nie rosnie. Wygladam jakbym sie najadla a nie na 14 tydz ciazy. Nigdy nie sadzilam ze z ustesknieniem bede wyczekiwac duzego brzucha

Pozdrawiamm
Mój jest "wzdety" wieczorami a rano jak przed ciąża [emoji39] a już też zbliżam Sie do 14

f2w39n7303c24ozn.png

Dziewczyny jest jakis blad z apka. Trzeba sie z niej wylogowac wesc na forum przez przegladarke. Pozniej wszystko poprawnie dziala z apce. Jezeli to njie zda egzaminu to zglaszajcie do mnie a ja do administracji.

Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom

Szkoda, że nas tyle a ginekolog ani położonej żadnej [emoji39] mają kobiety wiedzę i im forum nie jest potrzebne... A szkoda

f2w39n7303c24ozn.png
Na wątku czerwcowym jest dziewczyna w ciąży, która jest anestezjologiem więc fajnie, przynajmniej co do porodów maja kopalnie informacji.
Nie wiem czy pamiętacie, ale bardzo długo nie odzywa się @zaczarowanaKicia, co u ciebie?

Dziewczyny jest jakis blad z apka. Trzeba sie z niej wylogowac wesc na forum przez przegladarke. Pozniej wszystko poprawnie dziala z apce. Jezeli to njie zda egzaminu to zglaszajcie do mnie a ja do administracji.

Napisane na Lenovo YT3-X50L w aplikacji Forum BabyBoom
A my się jak nazywamy na tym zamkniętym forum? lipcowe mamuśki tak jak na poprzednim zamkniętym?

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry