Aniu przkro miZegnam sie z wami I z moim wymarzonym drugim dzieckiem. Diagnoza bezmizgowie bezczaszkowe. Tego w zyciu bym sie nie spodziewala, nie wiedzialam ze cos takiego moze sie zdarzyc. 13tydz. Pierwszy dzidzius zdrowt lata mi po domku. Dlaczego tak bym kochala mocno. Obyscie szczesliwie donosily I urodzily
reklama
Margana
Fanka BB :)
Jasne, jak ktos chce miec pewnosc to inaczej[emoji6]Ja nie lubie niespodzianek szpitalnych[emoji23][emoji23]ide ogladac umawiac jrdyne na co nie mam wplywu na porod;/ i przebieg ciazy
Aniołek[*]8.08.2017
Onaszczesliwa2018
Maluszek wyglada ze zdrowy fikal nozkami Pepowina miedzy nogami wiec nic nie pokazal ale Pani po czyms tam ma przeczucie na chlopca ja sie smialsm ze mi sie snila dziewcxynka stwierdzila ze za miesiac bedzie widac
Dobra wiadomość
Margana
Super, ze wszystko ok!Maluszek wyglada ze zdrowy fikal nozkami Pepowina miedzy nogami wiec nic nie pokazal ale Pani po czyms tam ma przeczucie na chlopca ja sie smialsm ze mi sie snila dziewcxynka stwierdzila ze za miesiac bedzie widac
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
No to tak jak ja[emoji53] Tez problemy wiecznie, wiec nie wiazalam tego z magnezem[emoji6]Ja mam Magneb6 ale wzdęcia mnie męczą tyle, że na mnie to nie ma co patrzeć bo ja żołądek, jelita już przed ciążą miałam strasznie wrażliwe
Aniołek[*]8.08.2017
Korzystam z Tapatalka i ustawiam sobie brak podziału na strony - nie stresuję się jak za dużo nowych przybyło, no po prostu przewijam w dół.. I przewijam... I przewijam...A bo Ty o postach, a ja o stronach [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Oj zapomnialam, ze Ty nie w Polsce[emoji6] Ale jak bys miala mozliwosc sprobowac i bys widziala, ze lepiej dziala to mozna by pomyslec o jakiejs przesylce[emoji5]Jak skończę ten to zapytam w aptece mam nadzieję , że mają tutaj coś takiego
Aniołek[*]8.08.2017
adamiko2
Super gratulacjeMaluszek wyglada ze zdrowy fikal nozkami Pepowina miedzy nogami wiec nic nie pokazal ale Pani po czyms tam ma przeczucie na chlopca ja sie smialsm ze mi sie snila dziewcxynka stwierdzila ze za miesiac bedzie widac
Margana
I nie ma konca[emoji23] Ja wole wiedziec co mbie czeka[emoji3]Korzystam z Tapatalka i ustawiam sobie brak podziału na strony - nie stresuję się jak za dużo nowych przybyło, no po prostu przewijam w dół.. I przewijam... I przewijam...
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
adamiko2
PiękniePrzesyłam wam trochę zimowych fluidków wjechałam kolejką na połowę szczytu, z najwyższego rezygnuje bo za duża zmiana ciśnienia (3440m n.p.m) także sporo ale w połowie widoki piękne, słoneczko [emoji364] grzało mimo -14st teraz wróciłam do domku poodpoczywać a mój został żeby poszusować
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Podziel się: