reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
MATKO BOSKO DZIEWCZYNY! PRZEŻYŁAM PRZED CHWILĄ NIEMAŁY SZOK!!! wiecie że są dostepne paski na płeć dziecka? siusiacie na taki test i w zależności od koloru kreski wiecie czy macie w brzuszku chlopca czy dziewczynkę. JESTEM W SZOKU, że dopiero teraz to odkryłam
Właśnie gdzie to można dostać? :D

Kochana ja wczoraj przed pójściem spać tak bardzo się popłakałam, że aż sie tak zanosilam. I jestem prawie pewna że wyłam tak głośno że któryś sąsiad mogł mnie słyszeć... Powód? gdy już kładłam się do łóżka odkryłam, że założyłam koszulkę na lewą stronę. Nie wiem co się ze mną dzieje ostatnio ale jestem bardzo płaczliwa

Oby nam tylko przeszło do lipca bo urodzimy samych małych placzkow :)

Nie będę wklejac linka bo jeszcze ktoraś kupi a test sie pomyli i będzie potem na mnie zła :D czytałam tylko że mają czułość ok 90%. On szuka chłopiecych hormonów w moczu. Jak znajdzie to daje niebieski kolor, a jesli nie to różowy lub zielony

reklama
Thule chariot cross (jest wersja 1 i 2 dzieciowa)

Do tego można zamocować hamaczek, w którym dziecko wygodnie leży - dla niemowlaków od paru tygodni, bo stricte do spacerówki to już musi stabilnie siedzieć, czyli tak naprawdę z 7-8mcy musi mieć...

A wady - pomijając cenę, to jest duży, większość wózków wydaje się taka "zgrabna", itd, a ten widziałam na żywo, i choć jest bardzo bezpieczny, stabilny i w ogóle, to jest po prostu duży...
5eea883a2839f3e498b9d9294a643d69.jpg

Edit: jeszcze filmik z montażem hamaczka - na żywo wygląda całkiem nieźle, widziałam na biegu jak kobieta biegła z 5m córką, i potem gadałyśmy i oglądałam wózek...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ostatnia edycja:
Do góry