reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Quinny są bardzo ładne ogólnie, tylko mnie w żadnym wózku nie przekonuje ta kubełkowa spacerówka...

Oprócz cybex podobają mi się jeszcze cosatto, ale nie widziałam ich na żywo jeszcze

EDIT: weszłam sobie sprawdzić gdzie są i mają na stronie sporo namiarów na sklepy- @olaaa7 Ty się zastanaiwałaś gdzie oglądać wózki, może Cię natchnie że masz coś niedaleko...?
Ja mam wozek cosatto :) mialam zmieniac na quinny mood tera, , ale zostane przy nim. Tak przemyslalam wszystko i szkoda mi pakowac kilka tys w wozek skoro mam taki, ktory ma wszystko co potrzebuje. Ja osobiscie bardzo polecam :)

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
U dzidzi wszystko dobrze :) ma prawie 10 cm, na usg jest tydzień większa, ale lekarz powiedział, że po prostu może być duża. I co najważniejsze.... dziewczynka!!! Az sie poplakalam, bo tak bardzo chciałam teraz tej dziewczynki, ze bałam się, ze z chłopca sie nie będę cieszyć. Mam zdjecie na dowód, ze to na pewno córka, chociaż z dziewczynek czesto sie robią chlopcy, wiec nie cieszę się jeszcze bardzo.
Cudownie :) Bardzo się cieszę, że będzie córeczka. Macie już imię? Koniecznie pokaż fotkę :)

U dzidzi wszystko dobrze :) ma prawie 10 cm, na usg jest tydzień większa, ale lekarz powiedział, że po prostu może być duża. I co najważniejsze.... dziewczynka!!! Az sie poplakalam, bo tak bardzo chciałam teraz tej dziewczynki, ze bałam się, ze z chłopca sie nie będę cieszyć. Mam zdjecie na dowód, ze to na pewno córka, chociaż z dziewczynek czesto sie robią chlopcy, wiec nie cieszę się jeszcze bardzo.
Super, gratuluję :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

Cudownie :) Bardzo się cieszę, że będzie córeczka. Macie już imię? Koniecznie pokaż fotkę :)
Jak wejde na komputer i zmniejsze, to wrzuce. Mam zdjecie od dolu z tej samej perspektywy co Marika, tylko bez siusiaka, a podobno wargami sromowymi.
A imię to mi się podoba Helenka, Hania, Ania, ale to mi, jeszcze z mężem nie rozmawialismy ;)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry